Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam. Poszukuje repliki do 400zł, która ma mi posłużyć co najmniej do wakacji 2015, znajde taką za te pieniądze? Moją pierwszą (jak narazie jedyną) repliką ASG jest Glock 18c CM 0.30 (za 200zł), także coś tam o ASG wiem. Jeżeli coś jeszcze potrzeba wiedzieć, to napiszę Pozdrawiam.

Rozumiem, że ochronę oczu masz?

Szukaj Giet od JG/GFC (albo GFG - nie pamiętam), Kałaszy Cymy o oznaczeniach CM 028 lub 031 (ale omijaj wersje B i S), MP5 od Galaxy lub JG. Niektóre wymienione wyżej repliki mogą przekraczać Twój budżet, ale może uda Ci się trafić na promocje.

Innego rodzaju zabezpieczenia* też pożyczasz od kolegów? :hahaha:

Jesteś blisko nagrody Darwina. Przekładasz jakość repliki nad własne bezpieczeństwo. Najpierw kup porządną atestowaną ochronę oczu a potem pomyśl o replice.

*Jeśli wiesz co mam na myśli.

Nic w niej "nie jest tak". Chcesz to kup, ale to ty będziesz marudził na jej spasowanie i osiągi - nie my. Koledzy już podali nawet linki do replik innych i lepszych - polecanych i sprawdzonych - w tym przedziale cenowym od tej "miód maliny". Gdybyś poczytał na własną rękę to forum, to byś znalazł przyczyny dlaczego nie kupować tej m4.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...