wanted_2 Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 (edited) Hej, niedawno pytałem się tutaj o replikę na poczatek, poleciliście mi ak i g36, z czego wybrałem z początku tą pierwszą. Zakupiłem na gunfire cm042a na gunfire i nie dość, że przyszła z zepsutym selektorem ognia, to po wysłaniu na gwarancje czekałem miesiąc czasu, aż zabrali się za naprawe, tak więc powiedziałem, że jednak podziękuje i poprosiłem o zwrot pieniędzy, i jako, że pieniążki do mnie wróciły, tak teraz zastanawiam się nad dwiema innymi replikami(ak po tym, jak mi przyszło i je zobaczyłem jakoś nie przekonało mnie do siebie, według mnie jest zwyczajnie brzydkie), a konkretnie CM 008, a SA-B04. Obie są replikami m4. Byłem już zdecydowany do zakupu tej cymy, ale poczytałem trochę opinii i zbyt korzystne nie są, a za to do Specna Arms przekonał mnie ten film: Którą bardziej opłaca się wybrać, lub czy znajde inną lepszą m4 >700zł? I ewentualnie moglibyście podesłać jakiś sklep gdzie znajde replike od Specna Arms w cenie takiej, jaka jest na gunfire? Bo jednak cena jest tam najkorzystniejsza, lecz przez złe wspomnienia nie mam zamiaru więcej tam kupowac. Edited May 15, 2014 by wanted_2 Link to post Share on other sites
arend Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 W dalszym ciągu będę cię namawiał na kałasza z Cymy lub Boyja. Niesumienność sprzedawcy nie rzutuje na sam model repliki. Naprawdę nie ma co zamieniać repliki dobrej na taką sobie. Niestety na emkę która pozwoli się dobrze bawić a w przyszłości podda się tuningowi trzeba przeznaczyć około 8-9 stówek. Link to post Share on other sites
Said Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Jezeli m4 to specna arms. Zewnetrznie bije cyme na łeb. Flaki porownywalne. Link to post Share on other sites
Konaro Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Osobiście mogę polecić Specna Arms (sam mam a03) replika bardzo ładnie spasowana i ogólne wykonanie zewnętrzne jest bardzo dobre. System "szybkiej" wymiany sprezyny bardzo fajny i przydatny, jeżeli chcesz strzelać CQB i w lesie. Co do tuningu - wymieniona gumka na zieloną G&G, precka JBU i sp130 dało 470 fps. Link to post Share on other sites
OFF Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Skorzystaj z poprzedniego tematu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts