Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

M4 - Specna arms czy cyma

Recommended Posts

Hej, niedawno pytałem się tutaj o replikę na poczatek, poleciliście mi ak i g36, z czego wybrałem z początku tą pierwszą. Zakupiłem na gunfire cm042a na gunfire i nie dość, że przyszła z zepsutym selektorem ognia, to po wysłaniu na gwarancje czekałem miesiąc czasu, aż zabrali się za naprawe, tak więc powiedziałem, że jednak podziękuje i poprosiłem o zwrot pieniędzy, i jako, że pieniążki do mnie wróciły, tak teraz zastanawiam się nad dwiema innymi replikami(ak po tym, jak mi przyszło i je zobaczyłem jakoś nie przekonało mnie do siebie, według mnie jest zwyczajnie brzydkie), a konkretnie CM 008, a SA-B04. Obie są replikami m4. Byłem już zdecydowany do zakupu tej cymy, ale poczytałem trochę opinii i zbyt korzystne nie są, a za to do Specna Arms przekonał mnie ten film:

Którą bardziej opłaca się wybrać, lub czy znajde inną lepszą m4 >700zł?

I ewentualnie moglibyście podesłać jakiś sklep gdzie znajde replike od Specna Arms w cenie takiej, jaka jest na gunfire? Bo jednak cena jest tam najkorzystniejsza, lecz przez złe wspomnienia nie mam zamiaru więcej tam kupowac.

Edited by wanted_2

W dalszym ciągu będę cię namawiał na kałasza z Cymy lub Boyja. Niesumienność sprzedawcy nie rzutuje na sam model repliki. Naprawdę nie ma co zamieniać repliki dobrej na taką sobie. Niestety na emkę która pozwoli się dobrze bawić a w przyszłości podda się tuningowi trzeba przeznaczyć około 8-9 stówek.

Osobiście mogę polecić Specna Arms (sam mam a03) replika bardzo ładnie spasowana i ogólne wykonanie zewnętrzne jest bardzo dobre. System "szybkiej" wymiany sprezyny bardzo fajny i przydatny, jeżeli chcesz strzelać CQB i w lesie. Co do tuningu - wymieniona gumka na zieloną G&G, precka JBU i sp130 dało 470 fps.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...