Jahgrid Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 (edited) Mam do was prośbę przymierzam się aby kupić sobie pierwszą replikę przeszukiwałem allegro i natknąłem się na to: http://allegro.pl/asg-replika-steyr-aug-tokyo-marui-460-470-fps-i4194113679.html Ewentualnie jaką inną nową replikę AUG byście polecali? (zależy mi tylko i wyłącznie na AUG'u). Edited May 16, 2014 by Jahgrid Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 1. Używana replika dla nowego - zły pomysł 2. 460 FPS dla nowego - zły pomysł Quote Link to post Share on other sites
relativy Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 Czemu zły pomysł? Dla mnie wygląda ok. Nie zakładaj, że wszyscy to oszuści. Ja bym brał. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 Wszyscy nie, jednak spora część tak. Do autora. Poproś o zdjęcia flaków, szkieletu gb w szczególności, komory hopka, i kostki stykowej. Quote Link to post Share on other sites
-K2- Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 Czemu zły pomysł? Dla mnie wygląda ok. Nie zakładaj, że wszyscy to oszuści. Ja bym brał. Zły pomysł, to kupowanie używanej repliki przez nowego gracza. Kogoś, kto nie ma kompletnie pojęcia o replikach (a często też o asg). Nie chodzi o to, że sprzedawca jest nieuczciwy. Chodzi o to, że wypadku jakichkolwiek problemów/awarii taki "zielony" gracz pozbawiony jest wsparcia w postaci gwarancji na sprzęt. Może próbować samemu go naprawiać, co prawie zawsze kończy się jeszcze większymi problemami, lub szukać prywatnie serwisu/serwisanta, który mu replikę naprawi. W większości wypadków takich problemów może uniknąć, kupując sprzęt na gwarancji. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 ^ Ja np daję gwarancje 2 miesiące od siebie na replikę... nie pokrywam co prawda przesyłek ale każdą wadę naprawiam a jeżeli faktycznie jest to z mojej winy to odsyłam za darmo i zwracam za przesyłkę... Chodzi w dużej mierze o uczciwość :maniak_usmiech: Jeżeli tylko augi to: http://wmasg.pl/pl/consignment/show/555539 Jeżeli chodzi o cenę to jest ok Quote Link to post Share on other sites
-K2- Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 ^ Ja np daję gwarancje 2 miesiące od siebie na replikę... nie pokrywam co prawda przesyłek ale każdą wadę naprawiam a jeżeli faktycznie jest to z mojej winy to odsyłam za darmo i zwracam za przesyłkę... Chodzi w dużej mierze o uczciwość :maniak_usmiech: Jeżeli tylko augi to: http://wmasg.pl/pl/c...ent/show/555539 Jeżeli chodzi o cenę to jest ok Nie ma to jak mała kryptoreklama swojej działalności na wm, co? Bardzo Cię proszę, nie przeginaj. :-) To raz, a dwa. Jest jednak pewna różnica pomiędzy Twoim, (zakładam, że to prawda) uczciwym podejściem, oraz z serwisowaniem sprzedawanych replik, a kimś kto po pierwsze, nie serwisuje sprzętu i nie daje gwarancji, a po drugie, nie musi być tak uczciwy i zwyczajnie w trakcie sprzedaży np nie informuje o wszystkich brakach repliki, prawda? Myślę, że ten temat (uczciwości i gwarancji) możemy na tym zakończyć. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Jeżeli już się zielony uprze na używkę to nie zawadziłoby dogadać się ze sprzedającym na czas na rozwiązanie umowy. Nie każdy jest tak miły jak Last, Niektórym chodzi tylko o upłynnienie grata. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts