Bart_Forrester Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Dziś dostałem dwie paczki, szły równolegle, choć z zupełnie innych miejsc. W jednej było 9 magazynków, w drugiej luneta warta kilkaset złotych i rękawiczki. Opłaciłem dziś cło (skuhwele naliczyli jak zwykle więcej, niż zapłaciłem, bo uznali, że wysyłka jest za tania), odebrałem paki. Co się okazało? Magazynków jest 8, lunety nie ma. Paczki są zaklejone taśmą pocztową (naszej poczty), więc były otwierane. Co mogę zrobić? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Pytanie czy sklep wysłał to co trzeba. Jak tak to domagać sie od UC zwrotu towaru lub zwrotu kasy. Ostatecznie droga sądowa. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 20, 2014 Author Report Share Posted May 20, 2014 tego, czy wysłali, nigdy się nie dowiem. Chyba, że da się sprawdzić masę paczki. Wie ktoś, czy są strony z trackingiem, które takie coś podają? wtedy da się określić kiedy się zmieniła. Quote Link to post Share on other sites
ravkill Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Jak płaciłeś paypalem, lub kartą kredytową, reklamuj transakcję. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 20, 2014 Author Report Share Posted May 20, 2014 kredytówką. Mógłbyś podpowiedzieć, jak to zrobić? Paypalem robiłem wiele razy (i tylko raz się udało odzyskać całą kasę), ale kredytówką nigdy. Jeżeli masz jakieś tipy - będę wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts