Schon Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Siemka. Szukam na róznych forach shotguna do 250zł w którym można wymienić sprężynę,ale nie mogę znaleść. Prawie u wszystkich jest niestandardowa sprężyna i nie da się jej wymienić. Jeśli możecie do podajcie linki albo nazwy do repliki w której bez problemy wymienie sprężynę na lepszą. PS:Sorka za błedy. I jeżeli był taki temat to sorki ale nie znalazłem. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 (edited) Schon, mam do Ciebie pytanie, czytałeś Regulamin :icon_question: Jeśli "nie zdążyłeś", to poczytaj: I - NETYKIETA Na forum i na portalu obowiązuje Netykieta. Na forum piszemy poprawną polszczyzną, co oznacza poprawną ortografię, gramatykę, interpunkcję, składnię, używanie polskich liter, itd. Na forum również nie przeklinamy, włącznie ze słowami "ocenzurowanymi" na różne sposoby. VIII - ZASADY MODERACJI (...)- Posty napisane w "nowomowie" będą kasowane, nauczmy się szanować innych ludzi poprzez pisanie w rodzimym języku; (...) Ad meritum: Większość strzelb w podanej przez ciebie granicy cenowej, ma wewnętrzne elementy plastikowe i zmiana sprężyny na mocniejszą pociąga za sobą konieczność wymiany innych elementów, więc jest to raczej operacja nieopłacalna. Edited May 22, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Kopie CA870 (np. bodajże strzelba od SY), oczywiście sprężyna do tego modelu. Abstrahując już od pozostałych części oczywiście. Do AGM 003 chyba też da się dopasować coś od AEG, ale nie pamiętam dokładnie - poszukaj w temacie poświęconym tej replice. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts