Czoło Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Witam, Zamierzam sprawić sobie nową klamkę. Chciałbym się was poradzić w kwestii wyboru. Przeczytałem wiele wątków na temat różnych modeli i dochodzę do wniosku, że będę przebierał w replikach TM bądź KSC. Moją poprzednią repliką był srebrny colt socom gear novak next i mam nadzieję, że repliki które wybrałem okażą się od niego lepsze ;) Tokyo Marui: http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=4150&name=Tokyo_Marui_-_Hi-Capa_Custom_-_Dual_Stainless_-_GBB KSC/Umarex: http://www.bron.pl/asg/pistolety-asg/pistolet-asg-h-k-usp-45-match-6mm-bb-blow-back Mój budżet zamyka się przy 800zł. Ew. alternatywne propozycje mile widziane :). Moje wymagania: wykonanie, oznaczenia, ergonomia, duża pojemność magazynka, solidność. Pozdrawiam ! Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Tokyo Marui, ewentualnie KJW. Nic lepszego nie znajdziesz. Nie wiem jak się można jeszcze zastanawiać mając do wyboru TM. :D Quote Link to post Share on other sites
Czoło Posted May 22, 2014 Author Report Share Posted May 22, 2014 No sam się zastanawiam ^^ Przy okazji, jakiego gazu używać przy TM ? Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Hi-Capa TM - nie ma klamki z lepszą dostępnością części zamiennych/tunningowych. I tak, TMka okaże się znacznie lepsza od SG (bo SG to WE w ładniejszej farbie). Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 http://uncompany.com/pageproduct.asp?L3catid=363 Tu masz marujce za śmieszne pieniądze. Promocja co prawda się skończyła, ale jak dobrze zagadasz to ci sprzedadzą po promocyjnej cenie. Do mnie już leci kolejny glock tm za 360 hehe ^^ Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Marui. Łatwy dostęp do części i duży wybór spośród części zamiennych, w tym zamków. Druga sprawa, że metalowy zamek to koszt drugiego pistoletu :D. Już się przekonałem, że lepiej plastikowy bardzo dobry pistolet z masą części niż metalowy z bajerami, również bardzo dobry ale bez części zamiennych. Ale fakt możliwości bezproblemowego strzelania z pistoletów KSC/KWA (System7/NS2) przy temperaturze -12C cieszy :D. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Druga sprawa, że metalowy zamek to koszt drugiego pistoletu :icon_biggrin: No nie przesadzaj :P Oczywiście są takie, ale Guardery alu i za 60 dolców można kupić. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 No to muszę kiedyś poszukać do USP takiego zamka. Quote Link to post Share on other sites
Czoło Posted May 24, 2014 Author Report Share Posted May 24, 2014 Temat do wywalenia. Leci do mnie hi-capa ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts