Hargin Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 drogi ten preparat?? EDIT: sypie glowe popiolem ;) faktycznie nie pomyslalem, ze w sieci moga tym handlowac. I'm so sorry Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted July 27, 2005 Author Report Share Posted July 27, 2005 drogi ten preparat?? Hargin leniu - http://mediweb.pl/sklep/product_info.php/c...products_id/895 Quote Link to post Share on other sites
Stolar Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Hargin leniu dzikki gapo :wink: -http://mediweb.pl/sklep/product_info.php/c...products_id/896 Dodam tylko że przy intensywnym poceniu sie moze za to pojawic sie efekt splywania skroplin po szybie Identyczny efekt uzyskałem przy pomocy Ludwika. Potem stosowałem chemaxa 2 na goglach narciarskich – nic im to nie zaszkodziło ale jakoś do nowych guarderów użyć się go boje(z reszta nie ma takiej potrzeby bo nie parują) Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Mac1os Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Ja ostanio zaopatrzyłem się u optyka w anti-fog w sprayu. Okulary uvex x-one wogóle nie parują a wcześniej w parne dni parowały niesamowicie. Koledzy spryskali Gogle min. UVEXa i SWD i efekt ten sam, wogóle nie parują Na opakowaniu pisze: zapobiega parowaniu soczewek okularowych, posiada właściwości antystatyczne i czyszczące Cena: 6 zł :) Objętość: 15 ml Firma Global :arrow: www.global-krakow.pl Anti Fog rzeczywiście czyści okulary tak jak jest napisane na opakowaniu :wink: Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 przrobilem do sabre oraz X1 jeszcze wileye CQC. paruja jak kazde inne w tych samych oklicznosciach. to co sie sprawdzily to podczas jazd samochodem, skoku na spadaku itd.. gdzie przeplyw powietrza jest hmmm dosc znaczny Quote Link to post Share on other sites
Cookie Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Gdze oprócz Millitary.pl mogę kupić jeszcze Wileye w Polsce? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts