Danonek122 Posted June 7, 2014 Report Share Posted June 7, 2014 (edited) Witam. Mamy zamiar ze znajomymi zacząć zabawę z asg i każdy z nas chce kupić replikę dla siebie. Mój znajomy wybrał CM.028, a my z drugim kolegą chcemy kupić jakąś w podobnej cenie, tylko inną, żeby wszyscy nie mieli takich samych. Jakie możecie polecić repliki g36/m16 lub coś w ten deseń, do 400zł za sztukę. Słyszałem, że dobra jest replika g36 firmy JG, tylko nie wiem, która to, bo w sklepie gunfire jest ich pełno z różnymi oznaczeniami, a tam chcemy zamówić nasze repliki. Pozdrawiam serdecznie i z góry dzięki. Edited June 7, 2014 by Danonek122 Link to post Share on other sites
OFF Posted June 7, 2014 Report Share Posted June 7, 2014 Ta, która wam się bardziej spodoba. Skoro macie już wiedzę jakie repliki są polecane na początek to zamykam. W razie czego możecie skorzystać jeszcze z poradników. O wyborze M4 macie już temat w tym dziale (ten podpięty jakbyście nie zauważyli). Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts