Hajdi Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Cześć! Czy ktoś w Małopolsce, a najlepiej w Krakowie ktoś bawi się w klimacie Wietnamu? Od razu zaznaczam, że nie pytam o rekonstrukcję, ale stylizację na żołnierzy amerykańskich z okresu Wojny w Wietnamie. Tylko bez padaki jakiejś totalnej i chałtury.... A może ktoś się do tego przymierza ale tak jak mi, brakuje mu kompanów? Kontakt przez PW, w postach albo jak ktoś woli to może gołębiem :icon_wink: Pozdrawiam! :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
MŁODY_ŚWIESTA Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Witam co prawda nie z małopolski ale z podkarpacia/świętokrzyskiego Quote Link to post Share on other sites
olekmiszcz Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 ja znam z zachodniopomorskiego Quote Link to post Share on other sites
karolwb Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 Ja o tym myślałem, ale niestety jestem z dolnośląskiego Quote Link to post Share on other sites
Grzyboo Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Trzeba przyznać, że dosyć rzadko ludzie decydują się na taką stylizację. Raz, że nie aż tak popularna, a dwa to po prostu dosyć droga. Ja się troszkę stylizuję, jestem z mazowieckiego. Jak chcesz coś spytać/pogadać/wymienić doświadczeniami to wal na pw ;) Quote Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 No i Lubuskie ma swoje klimaty :D My stylizujemy się na LRRP, jako ekipa braliśmy udział np w MilSimie w klimacie NAMu : "NAM'N'ROLL - First Tour" MŁODY_ŚWIESTA może się widzieliśmy?, bo to w twoim rejonie. Quote Link to post Share on other sites
TheChmielu Posted October 30, 2015 Report Share Posted October 30, 2015 Trochę odgrzewam wątek. Jestem z Krakowa i od paru dobrych lat siedzę w Wietnamie :) Jak coś to możemy się kiedyś spiknąć na jakąś strzelankę. Quote Link to post Share on other sites
Hajdi Posted June 20, 2017 Author Report Share Posted June 20, 2017 (edited) To odgrzeje własny temat :D po co zakładać nowy... ktoś zdecydował się robić "Wietnam"? ;) w sumie to cała Polska mnie juz interesuje :D Edited June 20, 2017 by Hajdi Quote Link to post Share on other sites
keber Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Jedź przyjacielu na jakiś zlot reko ;) Piknik Lotniczy w Krakowie za nami, ale byli ludzie robiący wietnam. Masz wkrótce Kutno (dokładnie Leszczynek pod Kutnem - Odyseja Historyczna). Jeszcze kilka imprez się znajdzie. Poznasz tam ludzi ze środowiska reko, którzy pomogą Ci poskładać sprzęt a może i zarażą Cię rekonstrukcją. Jak chcesz, to wpadnij też na forum www.gearholics.pl (tylko z rejestracją napisz mi PW z nickiem bo czasami coś nie działa jak należy) i masz tam sporo osób ze środowiska reko, którzy chętnie Ci podpowiedzą jakieś fajne ekipy itd. Quote Link to post Share on other sites
Hesh Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Na tej samej stronie...http://forum.wmasg.pl/topic/37194-wyposaenie-wojsk-amerykaskich-z-wietnamu/ Quote Link to post Share on other sites
Hajdi Posted July 3, 2017 Author Report Share Posted July 3, 2017 @keber Takie sztuczki znam ;) jednak rekonstrukcja to nie to czego dziś szukam :) stanowczo bardziej w stronę ASH niż strikte reko. Będę próbował na forum które podałeś. @Hesh Dzięki za temat, znam go. Ale w tym pada inne pytanie... Quote Link to post Share on other sites
Teo Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 Kompletuje sprzęt na MACV-SOG albo Marine Recon. Jakby coś większego się kroiło to dajcie znać. Pomorskie pozdrawia. Quote Link to post Share on other sites
Hesh Posted April 10, 2018 Report Share Posted April 10, 2018 Szkoda, że z pomorskiego bo planuję niedługo pełnoprawną sylwetkę grunta usmc z bitwy o Hue. Nie ma to być biedostylizacja lecz full reko dlatego rozglądam się za grupą jakąś. Quote Link to post Share on other sites
Nutrie Posted September 11, 2018 Report Share Posted September 11, 2018 Zobaczenie tutaj kogoś z pomorskiej braci trochę napawa optymizmem! Sam zaczynam się przymierzać, lecz obecnie badam temat. Póki co kusi 7th Cavalry Regiment, aczkolwiek z drugiej strony wzywa miłość do Korpusu... Póki co i tak stawiam na skończenie "kulkowego" szpeju i edukowanie się w tym samym czasie, by nie latać potem z M1 kryjącym pusty baniak ;) Quote Link to post Share on other sites
Pissmejker Posted July 24, 2019 Report Share Posted July 24, 2019 (edited) Siemanko, ktoś w Krk jeszcze zajmuje się Namem? Edited July 24, 2019 by Pissmejker Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts