Miesko Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Witam. Chciałem się z wami podzielić artykułem na temat konserwacji obuwia który znalazłem na forum gunfire.pl. Z myślą o stopach W tym artykule jest bardzo fajnie opisane w jaki sposób konserwować buty sam korzystam z tego poradnika i jestem bardzo zadowolony :) Jeżeli ktoś ma jakieś podobne artykuły albo ma swój wypróbowany sposób niech się podzieli wiedzą w temacie. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 http://www.wbutach.pl/forum/27-sztuka-piel%C4%99gnacji-i-nie-tylko/ Quote Link to post Share on other sites
Zawisza Szary Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Zastanawiam się nad metodami konserwacji. Po airsoftowej imprezie, jak już umyję i wyczyszczę buty to jak to najlepiej ipregnować? Mój kumpel ma taką metodę, że bierze zwykłą pastę do butów ( w postaci mazi) rozgrzewa ją nad ogniem i później wciera w skórę. Nie jestem przekonany co do tej metody. A co wy o tym myślicie ? Quote Link to post Share on other sites
tomazo1974 Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Pewnie z pół dnia trza było aby odkopać post z 2014 roku ;). Poczytaj sobie w internetach o impregnacji tłuszczowej. Quote Link to post Share on other sites
karolinka777 Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Impregnacje tłuszczowa bardzo polecam, sama korzystam od 4 lat i jestem zadowolona Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts