ZadnyPrzygod Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Hej! Chciałbym w tym temacie zadać pytanie, jak to w końcu jest: Czy lufa trochę dłuższa albo trochę krótsza, albo przeznaczona do np. AK wejdzie do repliki o innej długości lufy stockowej, albo czy np. lufa przeznaczona do emki wejdzie do giety? Moja sytuacja: zastanawiam się, czy ten promyk: http://wmasg.pl/pl/consignment/show/565048 wejdzie do mojego G36 od Classic Army którego lufa stockowa ma 495mm? Jeśli ktoś wie coś na ten temat to niech się wypowie, i ja będę wdzięczny i parę innych osób pewnie również ;) Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Lufa od każdego typowego AEG pasuje do każdego typowego AEG. Wyjątek - M14, które ma nacięcia w innych miejscach, nie wiem, czy też Masad nie ma tam coś pokombinowane. Lufy od AEPów, większości snajperek, gaziaków i innych cudaków muszą być dedykowane i tylko takie pasują. Link to post Share on other sites
Powała Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Lufa od każdego typowego AEG pasuje do każdego typowego AEG. Wyjątek - M14 (...) ... oraz MP007[AGM] (replika MP40) z uwagi na nietypową komorę. Link to post Share on other sites
samael16 Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Kurde ile macie zamiar tolerować tutaj pytanie, które nadają się albo do działu zielony albo do "poszukaj na forum"? Link to post Share on other sites
Rogaś Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Kolejny raz drogi autorze, zakładasz temat o lufie precyzyjnej. Pisałem Ci na PW żebyś przystopował i zadał te wszystkie pytania w jak zacząć itp. Nie słuchasz rad i próśb oraz nie przestrzegasz regulaminu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts