unsnix Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 Witam nie wiem czy już był ten temat i ten problem ale szukając go nie mogłem go znaleźć. W każdym razie prosił bym o podanie mi strony jeśli już było. Więc mój problem polega na tym iż selektor ognia nie robiły tzw"Click" i nie zacinał się na semi i na auto więc postanowiłem go rozebrać i właśnie się zastawiałem czy tam gdzie ten selektor jest nie powinna być przypadkiem jakaś "Kulka" a w tym selektorze jest miejsce jeszcze jakieś . Zrobiłem zdjęcie. Zdjęcia Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 No tak, w łezce masz sprężynkę, która powinna dociskać kulkę. Quote Link to post Share on other sites
unsnix Posted June 26, 2014 Author Report Share Posted June 26, 2014 to lipa gdzie można takie coś kupić i sprężynkę? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 Sprężynkę z zapalniczki (do skrócenia), kulka z uszkodzonego łożyska 8mm lub 9mm. Quote Link to post Share on other sites
unsnix Posted June 26, 2014 Author Report Share Posted June 26, 2014 Sprężynkę z zapalniczki (do skrócenia), kulka z uszkodzonego łożyska 8mm lub 9mm. Oks a te łożyska dostane w sklepie rowerowym czy coś w ten deseń czy tylko w jakims asg shop "? Quote Link to post Share on other sites
blackblut Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 jeżeli masz zamiar wydać 30zł-40zł na łożyska to znajdziesz :) w "asg shop" Wal na pw to ci to wyśle ino za list będziesz musiał zabulić Quote Link to post Share on other sites
unsnix Posted June 27, 2014 Author Report Share Posted June 27, 2014 Więc powiem tak kupiłem na razie kulki i na razie działa ale pojawił się drugi problem zjebałem gwint selektora ;/ (zrobiłem na szybko sklejkę z śrubki i selektora na kropelkę i się trzyma ;]) a sprężynkę z zapaliczki ale teraz jest pytanie czy dostane gdzieś taki selektor ognia przeznaczony do G36C boiy? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts