terasnajpa Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Czy warto kupic tego Dragunowa do strzelania tylko rekreacyjnego?http://www.sklep-asg-rc.pl/product-pol-4636-Replika-karabinu-wyborowego-A-K-S.html Nie do tuningu chyba ze mi sie bardzo spodoba.I czy da sie to dobrze stuningowac tak/nie. Link to post Share on other sites
Powała Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Do rekreacyjnego strzelania do tarczy, lub puszek po piwie, zdecydowanie lepsza normalna wiatrówka. Link to post Share on other sites
terasnajpa Posted July 1, 2014 Author Report Share Posted July 1, 2014 Ale bedzie dobra 50 m zasiegu calkowitego bedzie? Link to post Share on other sites
arend Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Nie, nie będzie. Zdecydowanie lepsze będą korepetycje z polskiego. Link to post Share on other sites
terasnajpa Posted July 1, 2014 Author Report Share Posted July 1, 2014 Dobrze przepraszam za pisownie bo pisalem z komorki.Wiec poczytalem temat o tuningu i innych duperelach i mysle ze moge to wziasc na tuning tylko z jakiego sklepu kupic? znalazlem takie cos ale z KOER i nie wiem czy to to samo w srodku co A&K http://www.taiwangun.com/sniper-rifle-svd-style-koer?from=listing&campaign-id=19 Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Podobno bullshit. Weź od A&K lub GFC i miej święty spokój. Link to post Share on other sites
terasnajpa Posted July 1, 2014 Author Report Share Posted July 1, 2014 A jest jakas roznica miedzy ak a gfc? Link to post Share on other sites
arend Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Słuchaj może wyraziłem się zbyt ekstrawagancko. Zacznij pisać poprawnie. Współczesne telefony też mają polskie znaki. GFC nie jest marką, to produkcja dla Gunfajera robiona przez chińskie firmy. Z zasady lepiej kontrolowana technicznie i na troszkę lepszych częściach (np łożyskach) od standardowych chińczyków. Link to post Share on other sites
terasnajpa Posted July 2, 2014 Author Report Share Posted July 2, 2014 No ok dzięki za odpowiedzi.Wezme z A&K lub GFC zależy gdzie będzie.Musiałem wgrać na telefon soft z polskim bo nie było. Do zamknięcia. Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 GFC i A&K to JEDNO I TO SAMO, tylko że mają inne kolory bebechów. Weź to co tańsze, to się nie psuje (samo, chyba, że się pomoże), więc... Link to post Share on other sites
Recommended Posts