FunkyPoland Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Witam,poszukuje repliki dla dziewczyny,wazne zeby byla mala,lekka i poreczna :) (najlepiej elektryk) , oczywiscie w miare rozsadnej cenie,macie jakies propzycje? Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 MP5 Galaxy lub Cymy (sam oceń na którą Cie stać). Link to post Share on other sites
kopciuch90 Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 http://www.taiwangun.com/jg069-m5-j-jg?from=listing&campaign-id=19 Link to post Share on other sites
Mati86 Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 G36C z JG. Chociaż koleżanka biega z RPK, podobno woli większe. Link to post Share on other sites
FunkyPoland Posted July 1, 2014 Author Report Share Posted July 1, 2014 dzieki za pomoc,galaxy bedzie chyba najodpowiedniejszy dla niej :) Link to post Share on other sites
arend Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Weż pod uwagę też p90. Link to post Share on other sites
Powała Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 (edited) Polecany ostatnio CM.041. Nieco tańszy ale na porównywalnym poziomie G.5 (używam 5-ty rok). :maniak_OK: Zalecane kulki MadBull 0,23 lub G&G 0,25 w ostateczności GUARDER 0,23. Edited July 2, 2014 by Powała Link to post Share on other sites
FunkyPoland Posted July 2, 2014 Author Report Share Posted July 2, 2014 NIe no zeby miala drozsza replike odemnie to raczej nie ;P A co sadzicie jeszcze o AGM003??? dalaby rade z tym? Link to post Share on other sites
Errhile Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 (edited) Zależy, czy ma odpowiednio długie ręce. Ale AGM003 - jak każda pompka - to nie jest replika z potencjałem przyszłościowym. Twoja dziewczyna może i da radę to obsłużyć, ale jesli pytasz o szanse w grze rpzeciwko graczom z AEG-ami, to przykor mi bardzo, nie. No chyba, że prowadzasz się z żeńską wersją Rambo ;) Edited July 2, 2014 by Errhile Link to post Share on other sites
Powała Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 (edited) Dałaby radę, ale są dwa "ale": - aktualnie niedostępna, - zależy czy ma dostatecznie długie ręce i wyrobiony biceps. Nie żałuj pieniędzy dla Kobiety, bo odwróci się to przeciw Tobie... :icon_wink: Ps Errhile mnie ubiegł, pisaliśmy jednocześnie... :icon_biggrin: Edited July 2, 2014 by Powała Link to post Share on other sites
FunkyPoland Posted July 2, 2014 Author Report Share Posted July 2, 2014 Boi sie wybuchow wiec 'żeśka wersja Rambo' odpada :D , ale tak ogółem,ona chce spróbowac,a swojego Berylka nie bede jej dawac ( mowi ze za ciezki :3 ) ,moze po prostu kupie jej p90 od wella xd Link to post Share on other sites
Garnek Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Galaxy...łatwo się pozbędziesz i mało stracisz :-) Link to post Share on other sites
Powała Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Dokładnie tak jak napisał Rengi. MP5PDW będzie najlepszym wyborem. Link to post Share on other sites
Errhile Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 moze po prostu kupie jej p90 od wella xd Niech Cię Matka Amunicja broni przed tym szajsem (Well DH-90). Link to post Share on other sites
daro22 Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 dokładnie. lepiej kup jej galaxiaka. Link to post Share on other sites
Ruciak_Spotter Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Cześć. Jestem nowy na forum i w ogóle w "ASG Familly", możliwe że odgrzewam kotleta za co z góry przepraszam Moderatorów, podobnego wątku nie znalazłem :/ ale do rzeczy... Poszukuję repliki (do 500zł). Jako iż strzelectwo nie jest dla mnie nowością, bo z KbKS'ami mam kontakt kilka razy w tygodniu i oko nawet celne :P Oscylowałbym w zakupie karabinku szturmowego (w miarę długiego) tak aby móc zaaplikować do niego lunetę celowniczą. Chciałbym bardziej być graczem "parasnajperskim" przysłowiowym camperem, ale nie mam wystarczająco dużej liczby funduszy na upgrade i tuning repliki karabinku snajperskiego. Pojęcie o takich "cichych podchodach" na pozycje strzelecką mam, zrobiłem sobie nawet maskalat i w nim trenuje. W skrócie, chce rozpocząć zabawę w Air Soft, poszukuje tactical'a do którego zamontuje lunetę (nie musi być o rażącej ogniskowej i skupianiu światła), zaczaję się w zaroślach i będę czekał na "dzika" :icon_razz2: Ps. Tak, mam zamiar strzelać się tylko i wyłącznie w lasach :3 Pozdrawiam Piotrek. Link to post Share on other sites
Powała Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 (edited) http://www.taiwangun.com/rk-10s-boyi http://www.taiwangun.com/cm-032-wooden-style-cm?from=listing&campaign-id=19 Edited July 3, 2014 by Powała Link to post Share on other sites
hindus Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Luneta do AKMSa? Poważnie? Link to post Share on other sites
Powała Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 (edited) (...) Pojęcie o takich "cichych podchodach" na pozycje strzelecką mam (...) zaczaję się w zaroślach i będę czekał na "dzika" (...) Do tego sposobu zabawy, na pewno lepsza będzie "suczka" (genialna cena), a pod lunetę podsunąłem M14... Wybierze sobie to co będzie bardziej pasowało. :icon_wink: Edited July 3, 2014 by Powała Link to post Share on other sites
arend Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Luneta do AKMSa? Poważnie? A czemu by nie. Zajrzyj do tematu " co nowego zrobiłem w replice" (czy jakoś tak) w Hydeparku. Link to post Share on other sites
hindus Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Ależ wiem, że da się zamontować. Pytam tylko o sensowność kombinowania z dodatkowym montażem specjalnie pod lunetę do AKMSa, skoro można dorwać inne repliki "szturmowe" na które taką optykę założymy bez kombinowania (np. jakaś orisowana gieta). Link to post Share on other sites
Errhile Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Komuś może przykładowa Gieta nie pasować z miliona różnych powodów... Link to post Share on other sites
hindus Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Tak samo jak AKMS może komuś nie pasować z miliona różnych powodów. Ale nie gadamy chyba tu o to co komu pasuje bardziej, a co nie, tylko na ile spełnia to wymagania kolegi. Dla przypomnienia: Oscylowałbym w zakupie karabinku szturmowego (w miarę długiego) tak aby móc zaaplikować do niego lunetę celowniczą. Chciałbym bardziej być graczem "parasnajperskim" przysłowiowym camperem, ale nie mam wystarczająco dużej liczby funduszy na upgrade i tuning repliki karabinku snajperskiego. Pojęcie o takich "cichych podchodach" na pozycje strzelecką mam, zrobiłem sobie nawet maskalat i w nim trenuje. W skrócie, chce rozpocząć zabawę w Air Soft, poszukuje tactical'a do którego zamontuje lunetę (nie musi być o rażącej ogniskowej i skupianiu światła), zaczaję się w zaroślach i będę czekał na "dzika" :icon_razz2: Czy AKMS pasuje do tych wymagań? Bo moim zdaniem nie bardzo... Link to post Share on other sites
Ruciak_Spotter Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Hah...Dzięki za pomoc w temacie a nie skazanie na ostateczne "to nie możliwe" :P Powala co możesz powiedzieć na temat eMki bo widzę że będzie mi się z nią dobrze leżało oraz podczołgiwało, i w ciekawy i łatwy sposób można zrobić z niej "krzaka" :3 Prosiłbym tylko o opinię :) bo podkreślam od razu snajperem z krwi i kości z tuningowanym "beretem" nie chce być. Link to post Share on other sites
hindus Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Jak masz już konkretną wytypowaną replikę to wystarczy wpisać jej symbol w wyszukiwarkę. Przykład: http://forum.wmasg.pl/topic/38442-m14-cyma/ , od tego tematu zacząłbym szukanie informacji. Link to post Share on other sites
Recommended Posts