michał Głodek Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Witam, Uzbierałem już 2000 zł i chciałbym zmienić replikę karabinka szturmowego M4 na jakiś karabin maszynowy w sumie zależy mi na zasięgu i nie zawodności magazynka (w podawaniu kulek). Prosił bym również o linki do tych replik. Z góry dziękuje za odpowiedź Link to post Share on other sites
infektius Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Nie jesteś taki zielony. Od twojej pierwszej wizyty powinieneś już pojąć koncepcję szukania na własną rękę i zadawania pytań w odpowiednim miejscu. Link to post Share on other sites
michał Głodek Posted July 6, 2014 Author Report Share Posted July 6, 2014 No to prawda ale nie mogłem wyszukać odpowiedniego miejsca a już sam trochę szukałem i chciałbym znać wasze opinie Link to post Share on other sites
OFF Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Skoro masz już replikę to nie jesteś początkującym. Prosił bym również o linki do tych replik.Z góry dziękuje za odpowiedź Może jeszcze kulki do tego? :F Trochę samodzielności. Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts