oskaroti Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Witam Po swoich doświadczeniach z kwa mam bardzo dobre odczucia lecz czegoś mi brakuje i właśnie kusi mnie na zmianę repliki czytałem o HK416 od VFC ma świetne wykonanie czego oczekuje oraz bębechy są średnie chodź da się wymienić interesuje mnie standarowe jak na ten moment 450fps i koło 60 m skutecznego zasięgu. Mój budżet da radę na p Pokryć kwotę kupna i tuningu. Tylko co jest bardziej opłacalne na ten moment nie interesuje mnie 1111111 fps tylko wyglada i średnia moc z dobrym zasięgiem :) Sorrki jestem na tel i nie moge edytować. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 (edited) Przeczytałem i nie zrozumiałem o co Ci chodzi. Klawiatury telefonów dysponują takim czymś jak przecinki... a już na pewno pozwalają na zastosowanie właściwej, zrozumiałej składni i polskiego słownictwa! :icon_confused: Edited July 16, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
oskaroti Posted July 16, 2014 Author Report Share Posted July 16, 2014 No wiem wiem :) sorrki Głownie chodzi czy HK bedzie dobrym wyborem i nada sie pod tuning 450 fps oraz 60 m z lipo 7,4 i czy bedzie wytrwały jeśli bie to wiadomo ze lepiej m4 od kwa albo G&P Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 (edited) No wiem wiem :icon_smile: sorrki Głownie chodzi czy HK bedzie dobrym wyborem i nada sie pod tuning 450 fps oraz 60 m z lipo 7,4 i czy bedzie wytrwały jeśli bie to wiadomo ze lepiej m4 od kwa albo G&P W tym dziale masz temat poświęcony tej replice. Z tego co pamiętam można zrobić taki tuning (o tym poczytasz już więcej w dziale poświęconym tuningowi replik). Edited July 16, 2014 by OFF Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 KWA-syf z zewnątrz, prosty tuning "na armatę" (450-500) wewnątrz (i niestandardowe body, coś pękniesz albo urwiesz i będzie zdrowa rzeźba). G&P-ładne z zewnątrz, niezłe wewnątrz,tuning na 450-500 droższy niż KWA,ale do zrobienia w rozsądnych pieniądzach. VFC-piękne z zewnątrz, doskonałe odwzorowoanie, miernota w środku, przy mocnym tuningu cała pneumatyka do wymiany. Reszta w stosownych tematach. Quote Link to post Share on other sites
oskaroti Posted July 16, 2014 Author Report Share Posted July 16, 2014 Nath powiedz mi jeśli wymienię w VFC części w GB to będzie zdatna do dobrej pracy ma tych 450 fps i zasięgu 60m na lipo 7,4v 2000mah. Bo G&P to bedzie awaryjne wyjście. Bo bardziej mnie kusi HK416. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Jest WSZYSTKO na forum, w dziale I klasa. Wysyłane z mojego Waldka wiec ogonkow brak:( Quote Link to post Share on other sites
Erkiii Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 (edited) 450 fps i przyzwoity zasięg to można na boyi wykręcić :) 7.4 to też żadne wyzwanie. Szkielety typu g&p, vfc mogą nie lubić się z m140 ew. 130, ale na m120/m125 powinno ładnie działać. Swoja drogą po przesiadce z kwa będzie cie czekać zdziwienie Edited July 16, 2014 by Erkiii Quote Link to post Share on other sites
relativy Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Pod 450FPS można podejść nawet na m120, ale w emkowatych raczej będzie bardzo ciężko, pomijamy KWA. Jeżeli chcesz HK od vfc, bo ci się podoba, to sobie kup, zrobisz tuning i nie będziesz miał na co narzekać, ewentualnie na koszta, bo sama replika to 1700zł a tuning też może te 400-500zł pochłonąć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts