bartas91 Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Witam, ostatnio rozkręciłem replikę (RK-10s Boyi), podczas roboty wypadła mi jedna część, zaznaczona na zdjęciu, mógłbym prosić o wskazówkę gdzie powinna sie ona znajdować? :) Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Urban47 Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Ta tuleja to łożysko na którym obraca się selektor ognia. To się zakłada na samym końcu jak już gb masz w korpusie. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Przez tą tuleje przechodzi śruba dokręcająca dźwignię selektora ognia. Tą tuleje miej zawsze na śrubie żeby wiedzieć gdzie ma być. Quote Link to post Share on other sites
bartas91 Posted July 17, 2014 Author Report Share Posted July 17, 2014 tak podejrzewałem, dziękuje za pomoc :) Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
kubhak Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 Witam mam ten sam problem, zostala mi ta tulejka po skrecceniu repliki, spadla wiec nie zauwarzylem i teraz nie wiem gdzie powinienem ja wlozyc, replika dalej dziala tylko wlasnie selektor ognia chodzi jakos dupiato replika to g36c bez EBB wydaje mi sie ze powinno to znajdowac sie z drugiej strony nie z tej ktora jest pokazana na zdjeciu bo jjest tam jakis gwin bez sruby, czy sie myle czy moze mam racje Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 @UP Ta tuleja powinna być z tyłu, między szkieletem lewym a prawym, na górze, nad prowadnicą: http://s7.photobucket.com/user/meancivicsi/media/airsoft/ARES%20G36C%20REVIEW/IMG_1685.jpg.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts