Taboo Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Witam, Dzisiaj rano przy strzelaniu z mojego swd (stock) usłyszałem trzask , po rozebraniu repliki zobaczyłem pękniety cylinder i pół wnętrzności w częściach.Chciałbym zapytać czy jest sens naprawiać to jeżeli moge odzsykać całą kase za replike.Jako "zielony" mógłbym spróbowac naprawiać ale nie rozbierałem przed awarią tej repliki a w środku resztki części ,więc nie wiem czy udało by mi sie to złożyć. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Nówka czy używka? Nigdy, przenigdy nie słyszałem o takiej awarii w SWD. Nic nie naprawisz, bo cylindra nie ma w sklepach. Jedynie części z używek. Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Jak ty to zrobiłeś? :icon_eek: Pierwszy raz słyszę żeby ktoś rozwalił cylinder w SWD.... Quote Link to post Share on other sites
Taboo Posted July 24, 2014 Author Report Share Posted July 24, 2014 (edited) Normalnie strzelałem z ranka żeby się odświeżyć a tu nagle grr i koniec nie wiem jakim cudem. Trudno oddam replike do sklepu naszczęście dostane 100% kasy. Edited July 24, 2014 by Taboo Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Możesz dać foto? :D Cały dział snajperski pewnie będzie przecierać oczy ze zdumienia. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Nie wierze... jestem niewierny Tomasz i nie uwierzę dopóki nie zobaczę... Ty jesteś pewien, że zepsuł się cylinder? Jak mógł pęknąć cylinder jeżeli jest on umieszczony na mega wcisk w suwadle? Jak?! Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 (edited) Ja również przecieram oczy z niedowierzeniem... Czekamy na foty :) EDIT: A to ten co ostatnio kłócił się ze mną że sam poskłada sobie Warriora, miałem rację że nie da rady jak cylinder w SWD rozwalił :-F Edited July 24, 2014 by Krwawy Quote Link to post Share on other sites
mike88 Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 tego chyba jeszcze nie grali...mission impossible podeślij jakieś foty Quote Link to post Share on other sites
Newmaster Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Tokarz nie dorobi tego cylindra?Ja tez chcialbym fotki zobaczyc bo w zyciu peknietego cylindra nie widzialem. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 Może mu o aega chodziło, a pękła głowica cylindra i zmieliło zębatki... innej opcji nie potrafię sobie nawet wyobrazić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts