luki527 Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 Szukam po sklepach sprzętu marines. Lecz w sklepie gdzie jest duck hunter nie ma plecaka m41. Pas na amunicję m1923 planuję oryginalny. potrzebne są mi także szelki m41, które były dosyć specyficzne. Gdzie mogę zdobyć ten sprzęt (najlepiej w Polsce i w jednym sklepie)? Jeśli ma ktoś coś z tego na sprzedasz, to z chęcią przygarnę. Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Jeżeli chodzi o USMC to u nas ciężko w sklepach tak więc nie pozostaje ci nic innego jak Ebay ebay i jeszcze raz ebay Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted July 28, 2014 Author Report Share Posted July 28, 2014 (edited) Myślałem nad tym, lecz jak tam jest z wysyłka (chodzi mi o cenę wysyłki do polski)? Edited July 28, 2014 by luki527 Quote Link to post Share on other sites
historian1970 Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 No i jeszcze kupisz mase gratów w SOFie. Quote Link to post Share on other sites
mjr_nicpon Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Jeśli chcesz oryginały to Ebay, albo czasem allegro. Jak chcesz dobre reprodukcje to prędzej At The Front niż SOF. https://www.atthefrontshop.com/SearchResults.asp?Cat=419 Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted July 29, 2014 Author Report Share Posted July 29, 2014 Dzięki za pomoc. Ceny na At The Front są dosyć niskie (w porównaniu z tym co znajdę w Polsce). Quote Link to post Share on other sites
mjr_nicpon Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 (edited) Pamiętaj jeszcze że dochodzi Ci wysyłka plus ewentualne cło, ale At The Front ma swoja renomę i jeśli chodzi o wyposarzenie US to ma najbardziej zbliżone do oryginałów (a czasem z org mylone ) i wytrzymałe. Tanio nie jest ale cena warta zachodu dla solidnej sylwetki. Edited July 29, 2014 by mjr_nicpon Quote Link to post Share on other sites
historian1970 Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Absolutna racja majorze, ja postanowilem robic zakupy szpeju wylacznie w AtF, drozej ale te rozpadajace sie pasy i prujace ladownice ze Sturma wkur...ja. Quote Link to post Share on other sites
Matt Baker Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Ja natomiast kupiłem pas nabojowy do M1 Garand w Soldier Of Fortune i już po pierwszej imprezie wypadły mi dwa oczka do mocowania wyposażenia... http://www.sofmilitary.co.uk/shop-re-enactment-usmc-ww2-category,756 Nie wiem jak z innymi produktami ale pas odradzam :maniak_zle: Quote Link to post Share on other sites
wish Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Nie zapominajmy, że to póki co jedyny znany nam pas do którego jakoś udaje się wcisnąć magazynki od garanda ICS. Quote Link to post Share on other sites
historian1970 Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 (edited) No wlasnie w tym pasie wymienilem juz szesc oczek, szajs. Inne fanty nie sa tak złe jak pas. Edited August 3, 2014 by historian1970 Quote Link to post Share on other sites
mjr_nicpon Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 (edited) Nie zapominajmy, że to póki co jedyny znany nam pas do którego jakoś udaje się wcisnąć magazynki od garanda ICS. Sorki za OT ale muszę się zapytać, bo jest kika rozwiązań/ możliwości noszenia ładowników do M1 Garand. Z tej perspektywy czy "magazynki" do m1 Garand ICS muszą się miescić do pasa m1923? Albo inaczej, czy kopia pasa amunicyjnego posiadającego wady jest wyborem praktycznym bo mieszczą się tam "magazynki" do M1 Garand z ICS? Edited August 4, 2014 by mjr_nicpon Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts