Barolowy Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Witam! W zasadzie to temat w stylu doradzenia. O obu tych replikach czytałem/słyszałem bardzo dobre opinie i w zasadzie mam poważny dylemat. Z góry dzięki wszystkim za pomoc ;) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 To jest jedno i to samo, LMT Defender to Defender G&P brandowany przez dunczykow z ASG Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2 Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Wiem, że RIS jest na częściach Ultimate, to na pewno. Wykonawcą body, z tego co pamiętam, nie było G&P tylko jakaś mniej znana marka. Defender G&P to czyste G&P z kilkoma bazgrołami na body. Quote Link to post Share on other sites
Barolowy Posted August 1, 2014 Author Report Share Posted August 1, 2014 Ok, dzięki za odpowiedzi. Co do LMT, to chodzi mi o tę wersję z GB Ultimate'a. To jak, lepiej tę LMT brać? Od razu zaznaczam, że zależy mi na dobrej replice w stocku, ewentualnie gumkę wymienię. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Gearbox Ultimate jest jak najardziej ok, tyle że ich części nie lubią innych. Jeeeśli by coś siadło po gwarancji to... Będzie drogo. G&P, eee.. Działa bardzo fajnie w stocku. Nawet fajniej niż Ultimate. Tyle że podrzucenie mocniejszej sprężyny to wymiana wszystkiego, dosłownie wszystkiego. Znajomy pod M140 pozbawił środek absolutnie wszystkiego co G&P. Producent chyba nie wie o istnieniu mocniejszych sprężyn. Quote Link to post Share on other sites
Barolowy Posted August 1, 2014 Author Report Share Posted August 1, 2014 (edited) Ok, rozumiem. Nie no, więcej fps-ów mi nie jest potrzebne, jedyne co to gumkę wymienię. Czyli lepiej G&P, tak? Bo rozważam jeszcze opcję żeby KWA sprowadzić np. z WGC. Edited August 1, 2014 by Barolowy Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Skoro nie idziesz w fps to KWA odpuść. G&P będzie ładniejsze, a do póki nie mutujesz to będzie również działać bardzo fajnie. Quote Link to post Share on other sites
Barolowy Posted August 1, 2014 Author Report Share Posted August 1, 2014 Ok, no to postanowione. Dzięki za pomoc ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts