OFF Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 W fabryce A&K trwają końcowe prace nad wypuszczeniem na rynek ASG repliki HK416. Przedstawiamy kilka zdjęć prawie ukończonego wzoru repliki karabinka HK416. Podoba mi się kolba i chwyt pistoletowy HK. W pozostałych replikach HK z II klasy nie zauważyłem czegoś takiego :) Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Albo to może być replika z serii chińskiego PTW ( IMHO magazynek na to wskazuje ) albo nieco bardziej zaawansowany AEG. Cieszyłym się bardzo gdyby części typu kolba ( niedostępna, nawet VFC tego pod AEG nie sprzedaje ) czy też chwyty były wymienne ze standardowymi elektrykami. Dzięki za njusa. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 11, 2014 Author Report Share Posted August 11, 2014 Firma A&K, przygotowuje się również do poszerzenia swojej oferty replik PTW. Też zwróciłem uwagę na magazynek. Może się jakoś napatoczył od M16, albo faktycznie idą teraz jedynie w kierunku "PTW" :icon_biggrin: Liczyłem jednak bardziej na HK od Specna Arms :teethh: Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Mi to jakoś na gbb wygląda. Chwyt jest pod dość dużym kątem, normalnie silnik by wył jak szalony. Mag też jakoś gazowo wygląda. Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 ładne, oby kolby i chwyty były wymienne Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts