Emcet Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Nie. PJ jest lepiej złożony w stocku, z tego da się wogóle strzelać. Po takich wymianach repliki będą strzelać podobnie. Specna ma to do siebie, że zewnętrznie jest świetnie spasowana. Dlatego, jesli poprawi się ją wewnętrznie, to nie PJ zostaje w tyle. Quote Link to post Share on other sites
OczkoSX Posted August 13, 2014 Author Report Share Posted August 13, 2014 (edited) Myślę, że w takim wypadku zostanę przy Specna. Najwyżej się coś z tymi zębatkami zrobi. Jaki model wam się bardziej podoba? http://gunfire.pl/pr...rms-SA-B05.html czy http://gunfire.pl/pr...l?rec=101002104 ? Co myślicie o http://gunfire.pl/product-pol-1152196113-Montaz-ASCU-profesjonalny-przeglad-repliki.html ? Dużo daje? Czy podkładkowanie wchodzi w tą usługę? Edited August 13, 2014 by OczkoSX Quote Link to post Share on other sites
infektius Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Tobie ma się podobać nie nam. Quote Link to post Share on other sites
OczkoSX Posted August 13, 2014 Author Report Share Posted August 13, 2014 (edited) Nieważne, na dole wytłumaczone zostało :D Edited August 13, 2014 by OczkoSX Quote Link to post Share on other sites
infektius Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 (edited) W moim MP5 lufa ma taką długość i nie mam na co narzekać. Jakby długość lufy miała "martwić" ludzi, to nikt by się nie decydował na repliki pokroju MP5 czy właśnie tego M4. Tekst "pasuje do MP5" odnosi się do tego w jakich replikach znajdują się lufy tej długości. Nie było tego modelu Specny w czasie powstawania opisu do tej lufy. Będzie pasować. Edited August 13, 2014 by infektius Quote Link to post Share on other sites
OczkoSX Posted August 13, 2014 Author Report Share Posted August 13, 2014 Dzięki za odpowiedż, możesz się jeszcze wypowiedzieć na temat tego ASCU? Podawałem wcześniej link. Jakbyś miał do wyboru identyczne repliki w tej samej cenie, tylko jedna lufa 229 a druga 290 to którą byś wybrał? 290 ma dłuższą szynę ale jest mniej kompaktowa... Quote Link to post Share on other sites
infektius Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Nie miałem do czynienia z ASCU. Ja bym wybierał to co mi się podoba, dlatego moją pierwszą i ulubioną repliką jest właśnie MP5A5. Nie mam nic na szynach zamontowanego, dla mnie szyny to zbędny dodatek. I tak nie zapełnisz całej przestrzeni szyn. Quote Link to post Share on other sites
OczkoSX Posted August 13, 2014 Author Report Share Posted August 13, 2014 Obie mi się strasznie podobają ;) Tylko nie mam pojęcia którą wziąć... Na szynie chciałbym mieć (ale to w dalekiej przyszłosci ;)) gripa dolnego, kolimator i może laser dla lansu. Na zdjęciu ta lufa mi sie zadaje za długa, ale całkiem inaczej to wygląda na unboxingu i inaczej będzie wyglądać z gripem Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Montaż ASCU to jedno, kupno ASCU to kolejne 300zł. Jeśli ktoś lubi miękki spust to zakłada ASCU. Podczas montowania ASCU powinni zrobić nowe podkładkowanie, a czy robią to już inna bajka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts