Hansikosław Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Heja, ostatnio zainteresował mnie ten PM http://www.militaria...tsline_(2_5991x)_kl_p28500.xml , lecz jest to Umarex, o którym słyszałem dosyć sporo negatywnych opinii. I tu moje zapytanie: Czy ktoś ma lub miał tą replikę i mógłby napisać czy i co było w niej nie tak? Pytam się, ponieważ mam na celowniku jeszcze AUG'a od GFC i nie wiem, na który się zdecydować. Quote Link to post Share on other sites
Erkiii Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 (edited) Link nie działa. Umarex właściwie nie jest firma robiącą aegi :P równie dobrze mają boyi jak i kwa, wiec wszystko zależy Edited August 19, 2014 by Erkiii Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 (edited) Ooo, uaktywnił się Guru - Erkiii... :icon_confused: U mnie link działa, trzeba tylko pomyśleć jak z niego korzystać, a myślenie przecież boli... :hahaha: Ad meritum, Hansikosław, mam wrażenie, że za te pieniądze kupisz coś lepszego. Napisz konkretnie jakie repliki Cię najbardziej interesują i jaki maksymalnie budżet możesz przeznaczyć na kupno repliki. Pamiętaj o dobrej ochronie oczu, to podstawa bezpieczeństwa i dobrych kulkach, to podstawa satysfakcji z działania repliki. Edited August 19, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts