lipharDYT Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Cześć, szukałem, szukałem i nie mogę za nic znaleźć tematu, w którym poruszonoby tą tematykę. Chcę kupić tanią ładowarkę mikroprocesorową do stockowej baterii MP5 Galaxy oraz odpowiednią przejściówkę, jeśli jest potrzebna. Jedyne na czym mi zależy to funkcja rozładowywania oraz niska cena. Porządną ładowarkę kupię razem z LiPo do tej MP5, więc proszę mi nie polecać Imaxa B6, czy nawet Redox Alphy... Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
hindus Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 (edited) Takie stockowe ładowarki dają w zestawach z repliką. Popytaj znajomych strzelających, może ktoś ma zbędną (bo się przesiadł na coś normalnego), może Ci po kosztach albo nawet za darmo odstąpią. Edited September 2, 2014 by hindus Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Mam kilka stockowych "kup", mogę Ci wysłać po kosztach przesyłki pocztowej. Moim zdaniem nie warto kupować najpierw taniej ładowarki, a później zbierać na dobrą. :icon_confused: Quote Link to post Share on other sites
lipharDYT Posted September 3, 2014 Author Report Share Posted September 3, 2014 Nie mówię o stockowej, tylko chciałem wiedzieć czy coś w guście Redox NiMH albo GFC Energy NiMH nie będzie wystarczało :x Quote Link to post Share on other sites
chmarus13 Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 (edited) Ale pytanie 'po co?' Póki masz stockowa baterie i brak funduszy nawet na redoxa alfa to po co chcesz kupować druga ładowarkę technicznie tak słaba jak stockowa. Lepiej oszczędź trochę kasy i kup sobie ładowarkę już pod pakiety LiPo Po co utrudniać sobie życie i kombinować jak koń pod górkę.. Edited September 3, 2014 by chmarus13 Quote Link to post Share on other sites
lipharDYT Posted September 3, 2014 Author Report Share Posted September 3, 2014 No dobra, czaję. Dozbieram i kupię coś co ładuje i LiPo, i NiMH, i co jest polecane na forum. Jakiś redox alpha v2 czy inny imax. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi :) Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 (edited) Mam http://gunfire.pl/pr...zasilaczem.html sprawuje się bez zarzutu. Na GF niedostępna, ale na pewno gdzieś znajdziesz i pewnie taniej. Poszukaj w sklepach modelarskich. Edited September 3, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
AlCapone Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Tak, jak mówi kolega, w zasadzie dla mnie to pan Powała, redox beta będzie świetną opcją, sam posiadam, i jestem zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Tak, jak mówi kolega, w zasadzie dla mnie to pan Powała (...) Nie ma Panów w ASG! :icon_evil: Nie życzę sobie żadnego "panowania" :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
lipharDYT Posted September 3, 2014 Author Report Share Posted September 3, 2014 A więc Redox Beta będzie pierwszą rzeczą w którą się zaopatrzę jak tylko wpadnie mi jakaś kasa :P Myślę, że te kilka ładowań wolnoładowarką bateria przeżyje, a przy dobrej ładowarce priorytet kupna lipola trochę zmaleje. Dzięki za odpowiedzi i umieszczenie mnie na dobrej drodze :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts