Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pomoc w wyborze

Recommended Posts

Eee, w tym przypadku Boyi by uszedł, ale najlepiej z tego brać cm.041, o którym nikt nigdy nie pamięta :D

M16 za te pieniądze nie dostaniesz. Pewnie zaraz odezwą się, że jest Specna, problem w tym, że te osoby Specne to na zdjęciach w Gunfire widziały.

Może sam karabin dostaniesz, ale to się nie nadaje do strzelania po wyjęciu z pudełka, a zrobienie tego jak należy to dodatkowa stówka, jak nie więcej.

Edit

Na Gunfire masz w promocji sukę E&L za 800zł.

Edited by MrMCET

Wie, wie :icon_smile: lecz świadomość iż znalezienie dobrej Emki jest raczej niemożliwe w tych pieniądzach nastawiła mnie na szukanie alternatywy. Polskie Wojsko nie jest złe więc czemu nie pójść więc w AK, które w naszej armii dominuje a tutaj nasunęła się CM. Jeśli udałoby się znaleźć coś w Emkach brałbym od razu, więc zwróciłem się do was.

Edited by lluke

Wie, wie :icon_smile: lecz świadomość iż znalezienie dobrej Emki jest raczej niemożliwe w tych pieniądzach nastawiła mnie na szukanie alternatywy. Polskie Wojsko nie jest złe więc czemu nie pójść więc w AK, które w naszej armii dominuje a tutaj nasunęła się CM. Jeśli udałoby się znaleźć coś w Emkach brałbym od razu, więc zwróciłem się do was.

Nie wiem gdzie to znalazłeś z tymi AK, ale nie czytaj tych stron. Jest sporo, głównie w rezerwie ale nic nie dominuje.