#Tetris Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Witam! Chciałbym się zacząć bawić w ASG :D Zakupiłem już swoją replikę. Nie wiem czy dobrze zrobiłem, ale mój wybór padł na M4A1 od firmy P&J. Kupiłem używaną replikę, po dobrej cenie, jednak jest to "goła" wersja tzn w zestawie była sama replika z magazynkiem. Więc teraz kieruje moje pytanie do Was bardziej doświadczonych ponieważ jestem totalnie zielony :D Jaka bateria byłaby najlepsza ? Jakie napięcie ? Myślałem o LiPo. Replika ma wymienioną lufę wewnętrzną, komore HopUP i gumkę. Bateria i tak się chowie w puszcze ANPEQ więc rozmiar jakoś szczególnie nie ma znaczenia. Doradźcie coś proszę Was :D Quote Link to post Share on other sites
#Tetris Posted September 12, 2014 Author Report Share Posted September 12, 2014 http://allegro.pl/akumulator-redox-lipo-2400-mah-7-4v-20c-i4600458754.html myślałem nad taką baterią , dobry wybór ? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Do stocka może być. Quote Link to post Share on other sites
#Tetris Posted September 12, 2014 Author Report Share Posted September 12, 2014 Do stocka może być. Replika ma wymienioną: lufę wewnętrzną, komore HopUP i gumkę. Do tego kable Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Wymieniony hop-up nie ma najmniejszego znaczenia przy dobieraniu baterii. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Lufa też. Pamiętaj tylko żeby do tej batki dokupić odpowiednią ładowarkę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts