J0zEk Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Proszę o pomoc w wyborze repliki. Wybór padł na te dwa modele Evolution Airsoft Ares Zastosowanie to do terenów otwartych (las itp) Będzie to moja pierwsza replika i nie chce grzebać w bebechach od samego początku. Potrzebuję solidnie wykonanej repliki, w granicach możliwość bezawaryjnej. Pytanie brzmi: czy warto dopłacić do EA? Otwarty też jestem na inne propozycje repliki godnych uwagi w budżecie do 1100zł. Dodam, że nie podobają mi się karabiny bloku wschodniego typu AK, Beryl itp. Chodzi o karabin szturmowy, nie chcę snajperki itp. Nie chciałbym też "klasycznej emki". To chyba tyle w temacie. Czekam na podpowiedź doświadczonych osób. W razie potrzeby uzupełnię informację. Wiem, że niektórzy mogą powiedzieć, że jestem zbyt wybredny, ale szukam pełnego zadowolenia z zakupu. Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Plastikowe body kontra ładnie pomalowane metalowe. To różnica dość duża. Dopłacić. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Tylko Evolution Airsoft! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts