Dawsal Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 Zna ktos moze jakies miejsce do strzelania kolo deggendorfu_ Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Moze ktos pojedzie http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=de&u=http://www.funpark-polling.de/&prev=search Quote Link to post Share on other sites
tomo73 Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Nie rozumiem tego cennika. Składka klubowa płatna 5 euro co miesiąc przez rok? Quote Link to post Share on other sites
songoku Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 (edited) Ogarnijcie teamy na forum http://www.airsoft-v...hp?status=start W niemczech strzelam sie od 03.2014. Jestem z Nürnberg'a. Jesli chcecie sie dobrze postrzelac to najlepiej do czech. Moj team to http://www.airsoft-v...mer=0000034714. Napiszcie do lidera. Na pewno chetnie was przyjmie. Miala atmosfera, spoko ludzie. Team liczy ok 50 osob, ktore regularnie graja. W czechach na strzelankach jest srednio 80-150 osob kazdego miesiaca. Tutaj team ktore organizuje te strzelanki w czechach - http://www.a-f-m.info/ - my bierzemy poki co tylko w nich udzial. Pierwsza swoja strzelanke organizujemy 14.03.2015. Niech nikomu nie przyjdzie do glowy strzelac sie replikami bez F. Uwazajcie tez na latarki przy replikach - niezle kary. Koniecznie pokrowiec, chyba ze chcecie dofinansowac policje na znaczna sume. Nawet repliki w aucie musza byc w pokrowcach. Koniecznie odpiety, rozladowany magazynek. Bez podpietego aku. Niestety koszty strzelana sie w niemczech sa wg mnie kosmiczne. Za kazda strzelanke trzeba placic ok 15-20 euro od osoby, za to ze jakis koles postoi i pokrzyczy ze teraz gramy TDM. Moj numer tel jakby ktos mial pyt 0151 63420366 albo lepiej skype predssj4 Pozdrawiam edit/// przyzwyczajcie sie raczej do tego ze w DE trzeba jezdzic srednio na strzelanki po 200km. Taki klimat. Edited March 6, 2015 by songoku Quote Link to post Share on other sites
ble23 Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Witajcie! Nie byłem dość długo w temacie bo kompletnie o nim zapomniałem - za co przepraszam. Z tego co koledzy mówicie, to strzelanki w Niemczech są okropne....drogo, daleko i zabawa tylko w wybranych punktach...Tak jak już wspomniałem wcześniej, jestem z Würzburga. Tutaj mamy wielką cześć lasu do dyspozycji (z tego co wiem to jest to teren prywatny i właściciel udzielił zgody) i formalnie jest wszystko ok. Nie wiem z kolei jak by zareagowali, gdybyśmy się strzelali w jakiś ruinach (styl a'la CQB). Z kolei przejdę jeszcze do niemieckich replik. Czy da się kupić dosłownie każdą replikę z tym oznaczeniem? (F w pięciokącie)...chodzi mi głównie o SYSTEMA PTW, bo coraz częściej o niej myślę na poważnie...z góry dzięki za odpowiedzi! Pozdrawiam i trzymajcie się! Quote Link to post Share on other sites
songoku Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Jesli chodzi o repliki, to owszem. Kazda sie da, jesli ja znajdziesz, co nie zawsze jest takie proste. Mnie najbardziej boli wybor AK, troche okrojony. Z ta sustema PTW to bym sie zastanowil, chyba ze nie masz za bardzo co robic z kasy :). Jeden koles u nas w teamie to kupil, ale nie mialem niestety jeszcze okazji obejrzec tego na zywo. A jesli chodzi o teren, to teoretycznie musi byc zabezpieczony tak, zeby kilka nie moga sie wydostac poza. Ze macie zgode to juz jest ok. My strzelamy sie od czasu do czasu w Schwabach. Tam jest taka opuszczona "fabryka" Ogrodzone jest siatka. Chodza osoby "prywatne" . Nikt nie robi poki co problemow. Tutaj masz filmik Te wypady do Czech da sie przebolec. Ale szukaj ogolnie naq tym forum co podalem. Czesto sa tez jakies strzelanki w DE. Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 wreszcie ktos pisze.lol moze jakies spotkanie w wiekszym gronie_ Quote Link to post Share on other sites
songoku Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 (edited) Piszcie koniecznie do temu ktory podalem. Do Czech nie jest tak daleko... 14.03 jest strzelanka, prawdopodobnie wezme w niej udzial. Wiec tam mozemy pogadac Poza tym mam G&G AK74U do sprzedania. Oczywiscie z F. Edited March 7, 2015 by songoku Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Ale dzis jazda byla. ATOMBUNKER Tomo73 dzieki Czekam na foty Quote Link to post Share on other sites
ble23 Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Songoku, coś jest nie tak z tą systemką? Jeżeli chodzi o cenę to wiem, wyrywa z deka z butów. Sam mam chaos w głowie :D Żeby nie robić offtopu, są organizowane w Niemczech milsim'y? Czy jest to tylko marzenie na niemieckiej ziemi? :D Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
songoku Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 (edited) Ble23, nie wiem jakie jest Twoje doswiadczenie z ASG, jak juz dlugo grasz itp, ale ja bym nie wydawal poprostu 1 czy nawet 1,5k euro na systeme. Jak uwazasz, ze bd z tego zadowolony to poprostu Twoja decyzja. Postrzelaj sie w Niemczech troche wiecej i zobacz czy asg Ci tutaj sie spodoba. Dla mnie np podoba sie bardziej niz w PL, pomimo ze mam problemy jezykowe (jestem tutuaj 2,5 roku). Ludzie nie pakuja poprostu miliarda fps w repliki. Od bardzo wielu osob slysze ze 300 fps spokojnie wystarcza, zeby dobrze sie pobawic. Ogien pojedynczy przysparza troche problemow (dlatego ze repliki czasami sie zacinaja) ale pomimo tego jest to na +. O Milsimach (takich kilku dniowych) to nie slyszalem, moze dlatego, ze bardzo duzo osob jezdzi do Czech na milsimy np Border War. Mysle, ze zorganizowanie takiego milsimu w De to byloby niezle wyzwanie. Pozdrowienia :icon_smile: a wlasnie, ble23, zadzown to mnie na skype i wpadaj koniecznie na strzelanke do Czech 14.03 (sobota). Tam bysmy sie lepiej zgadali. Jesli chcesz to mozesz wpierw do Nürberg'a. My jezdzimy takim 7 osobowym busem. Sam nie mam auta. Koszt transportu to bd 15 euro + 20 euro ein Ticket. Fajnie byloby, zebysmy postrzelali sie razem. W koncu jakis znajomy jezyk :). Edited March 9, 2015 by songoku Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 masz moze dokladny adres gdzie jest ten szpil w CZ Quote Link to post Share on other sites
songoku Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 https://www.pparena.de/spielfeld/spielfeld-cheb/ Teilnahmebeitrag: 20€ per Vorkasse Gelände: http://www.paintball-plzen.eu/paintball-spielfelder/spielfeld-cheb Joulgrenzen: Stg bis 2,0 Joule Repetierer bis 2,5 Joule Pistole bis 1,3 Joule Gechront wird mit 0,20g BB des Veranstalters Anreise 8:30-9:30 Chronen 9:00-9:45 Briefing-Teamaufteilung 10:00-10:20 Team Deathmatch 10:30-13:00 Pause 13:00-13:45 14.00 -18:00 VIP Capture the Flag Bombe Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Czy w CZ sa strzelanki w niedziele,w sobote troche kiepsko z czasem. Quote Link to post Share on other sites
ble23 Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Songoku teraz u mnie nie wypali ze strzelaniem bo mam w następnym tygodniu Zwischenprüfung z mojego ausbildungu :\ a później lecę do Polski na święta, także jak coś to po świętach;) z przyjazdem do Nürnbergu nie mam żadnego bo czy pociągiem czy ze znajomą która jeździ na każdy weekend do Nürnbergu do swojego chłopaka, mogę się zabrać;) Quote Link to post Share on other sites
songoku Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Ok spoko. Natomiast ja przeprowadzam sie do Polski przed swietami, wiec raczej sie juz nie widzimy. Jesli chodzi o niedziele, to my zazwyczaj organizowalismy w ten dzien. Po stracie terenu przewaznie jezdzimy do Czech. Musisz sie poprostu porozgladac. Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 Jak tam w Cz_ Quote Link to post Share on other sites
songoku Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 W Cz ok. Dobrze wypadlo organizacyjnie jak na pierwszy raz. Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 kiedy nastepna gra_ Quote Link to post Share on other sites
songoku Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Zebys czytal powyzsze posty i wchodzic w podane przeze mnie linki, to bys nie zadawal takich pytan. Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 ales mi napisal. Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Atombunker cqb 12.04.15 Jesli ktos chce jade z Straubinga do Monachium. 24.04.15 czechy kolo Koperníkova Quote Link to post Share on other sites
ble23 Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Mam pytanie do was. Jadąc do Czech, bierzecie ze sobą repliki z Full auto czy semi, takie jakie obowiązują w Niemczech? Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Ja mam tylko takie jakie tutaj sa dostepne,czyli 1,7J semi i 0,5J semi i auto. Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Szukam Glock 17 TM moze ktos wie gdzie jest dostepny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts