Print Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Witam!Chciałbym się dowiedzieć czym się różnią te modele beretty od KJW : 1:http://www.taiwangun.com/replika-m9-vertec-full-metal-gas-blow-back-pistol-kjw?from=listing&campaign-id=19 2:http://www.taiwangun.com/replika-m92f-m9-full-metal-gas-auto-back-pistol-kjw?from=listing&campaign-id=19 Czy jest to dobry wybór w tej cenie?Może kupić coś innego w tej kwocie?Za odp wielkie dzięki! Link to post Share on other sites
tamerPL Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 Podobo TM są polecane. Link to post Share on other sites
polskiniko Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 Ze znalezieniem repliki od TM w tej kwocie będzie ciężko. PS. Nie wypowiadaj się w temacie, na którego temat nie masz zielonego pojęcia, bo może to kiedyś zaszkodzić osobie, której doradzasz ;) Link to post Share on other sites
tamerPL Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Aha, czyli wg. Ciebie TM nie jest dobrym wyborem, ok, nie mam pytań. Link to post Share on other sites
infektius Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Tamer, nie masz chyba pojęcia jak to forum działa. Jak ktoś prosi o poradę w pewnych ramach cenowych to ktoś kto się zna stara się pomóc przy wyborze najlepszej opcji do danej kwoty. To nie działa tak, że jak ktoś powie "Szukam auta do 40 tysięcy", a ty odpowiesz "Kup sobie Lexusa", jesteś pomocny i prawidłowo doradzasz. I powielę to co napisał kolega polskiniko - Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj. Link to post Share on other sites
Nath Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Jeśli nie ograniczamy się tylko do Beretty to rozważ Colta R27/28 od Army. Pełne oznaczenia springfield armory, dość wytrzymałe flaki, pełna kompatybilność z częsciami Tokyo Marui. U mnie na przestrzeni lat NIC się nie zapsuło (a woreczek części zamiennych dostarczonych przez producenta sugerował coś innego). Link to post Share on other sites
Print Posted October 9, 2014 Author Report Share Posted October 9, 2014 Wielkie dzięki!Już wiem co i jak. Link to post Share on other sites
Recommended Posts