Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pistolety Gazowe !

Recommended Posts

Witam jestem początkujący w ersofcie i po woli zbieram sprzęt. Jednak nie chce żadnych plastikowych repliczek z odpustu tylko naprawde dobrych replik broni. Troche ekwipunku już mam tera oglądam się za dobrą bronią boczną... Dokładniej Colta M1911A1 WWII full metal blowback. Jestem maniakiem broni historycznej, głównie amerykańskiej i nie chce żadnej berretty m92f czy glocka17 od Army. Chce dobrego colta który będzie najbardziej przypominał oryginał ale też był dobry osiągowo jak i wytrzymałościowo. tongue.gif Oglądałem, czytalem, gadałem z Bart Forresterem na temat Colta. Opini o dobrych firmach nie znalazłem. (TM.KWC.BELL.KJW. - wszystkie takie same niby_ sad.gif ). Też problem z tym czy wybrac replike na Co2 czy Greengas. Mówie od razu że taktyka zielona. Nie chodzi mi o tylko o fpsy ale głównie wadliwośc, wystarczalnośc. Wiele osób mówi że Co2 jest lepsze a niektórzy że Greengas. Mam na oku 2 firmy Colta : KWC i Bell. Kwc niby dobra za 450zł replika z napisamy na zamku itp. na Co2 wszystko fajnie ok ale wiele osób powiedziało że lepsze Bella replika będzie. Nawet Lesio z Wmasga (Bart Forrester) mi oznajmił że lepszy Bell będzie na greengas... ( :shock: to wkońcu co KWC czy Bell) Powiedział że jeśli mi chodzi o odzwzorowaniu Colta z WWII to lepszy bell bo jest repliką wielkości 1:1 do oryginalu nie to co KWC i ma grawerowane oznaczenia "US ARMY" i inne a nie tylko farba która z czasem sie zetrze ... Stwierdził też że greengas lepszy bo na dłużej starcza jest mniej wadliwy. I tu zaczyna sie problem KWC 430zł dokładniej a Bell (Lesio chce załatwic mi ) 520zł . Niewiem co wybrac czy tą KWC czy BELL. Tak naprawde to o Bellu nigdy nie słyszałem a KWC nawet. Jeden problem w KWC że ma droższe magi o 30zł ale to nie chodzi o cene a o replike tongue.gif . Wiec proszę nie komentowac. Tylko odpowiadac bądź pytac biggrin.gif . Naprawde jestem w czarnej du***, mam tak namącone tymi informacjami że już internet mówi dośc od szukania kolejnych opiń... Proszę o pomoc , w wyborze lub podaniu lepszej repliki która mnie zadowoli i nie zeżre portfela. Dzięki cool.gif

"Nie pytam ilu jest wrogów, tylko gdzie oni są"

No mówie co mi gościu polecił a wy odrazu hejtujecie, mówiłem że niemam doświadczenia i proszę o pomoc. Zachowujecie sie gorzej niż ja. Bo ja pytam jak jakis koles nie stąd zamiast pogrzebac poszukac. ale to wy odpowiadacie jak dzieci. Co ja napisałem proszę odpowiadac lub pytac a nie komentowac

Poczytaj w działach technicznych opisy interesujących cię replik, a co do " hejtowania" (co za kretyńskie określenie) to pisząc bzdury sam się podkładasz. Więc pretensję możesz mieć tylko do siebie.

Druga sprawa, to pisz z większą starannością bo ciężko zrozumieć o co ci chodzi. Stosuj też interpunkcję.

I to możesz uważać za formalne ostrzeżenie za łamanie regulaminu Forum.

PS jeżeli cię będzie stać kup sobie Colta 1911 Tokio Marui. Mimo że jest plastikowy to jego plastik wytrzyma wiele więcej niż znale z KWA, KSC WE czy Bell.