Atrapa - Zwiadowcy Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Witam jestem na forum nowy. chciał bym zapytać jakiego elektryka byście radzili na początek. wykluczając kałachy od cymy i g36(ogółem). Gdyż moi znajomi właśnie chcą takie repliki : 2 chce kałasze 2 g36 a 1 auga. Ogółem i jeszcze bronie przed chwilą wymienione Noe podobają mi się z wyglądu strzelaliśmy się strzelbami Long 003 [agm] mi podobał się ten. http://www.taiwangun.com/jg098-t3-k3-jg?from=listing&campaign-id=19 Co wy na to jeśli ma go ktoś z was polecacie czy może coś innego cena najlepiej do 500 zł. Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Do 500zł to pomyśl nad tym http://www.taiwangun.com/rk-02-full-metal-boyi?from=listing&campaign-id=20 lub http://redberet.pl/p/36/1152225163/replika-pistoletu-maszynowego-jg068mg-repliki-elektryczne-repliki-asg.html . Czemu nie chcesz tego co koledzy. Oni dobre repliki biorą. Quote Link to post Share on other sites
infektius Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Polecam zajrzeć do poradników przypiętych w dziale. http://www.taiwangun.com/rk-10-boyi?from=listing&campaign-id=21 Tu masz replikę lepszą w wykonaniu od kałachów cymy. Bierz póki jest promocja, nie zawiedziesz się. Dodatkowo zadbaj o pisownię i konstrukcję zdań. Niestosowanie się do poprawnego pisania to łamanie regulaminu. Równocześnie lekceważysz innych użytkowników tego forum. Mało zrozumiałem z twojego wpisu, dlatego polecam najlepszy wybór do 500zł. Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Jeszcze dodam, że ta replika jest też polecana często: http://redberet.pl/p/63/1152197597/replika-karabinu-agm-mp40-mp007--repliki-historyczne-repliki-asg.html Quote Link to post Share on other sites
arend Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Nie wiem co się dzieje, ale to forum ma chyba dar przyciągania analfabetów. Quote Link to post Share on other sites
ColtS Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Dodajcie jakąś zagadkę logiczną przy rejestracji i problem zniknie ;) Quote Link to post Share on other sites
Atrapa - Zwiadowcy Posted October 26, 2014 Author Report Share Posted October 26, 2014 Dobra najpewniej wezmę RK-10 . A co do pisowni to przepraszam piszę na tablecie a sugerowanie słów jest trochę tępe, zagadka logiczna zmniejszyła by ilość rejestracji z 100 do 20 na miesiąc :D . Temat można zamknąć Quote Link to post Share on other sites
infektius Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Możesz pisać i na kamiennych tabliczkach, to nie ma znaczenia. Kultura to kultura. Quote Link to post Share on other sites
Atrapa - Zwiadowcy Posted October 26, 2014 Author Report Share Posted October 26, 2014 Dobrze zastosuję się do twojej wypowiedzi Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 A skąd jesteś? Gdzie się strzelasz? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Atrapa, przemyśl sprawę. Kałasz ze stałą lub składaną na bok kolbą jest wygodniejszy (moim zdaniem) a dodatkowo z zasady ma już zamontowaną podstawę bocznej szynej akcesoryjnej. Do AKMSa ciężko z dodatkami Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 zagadka logiczna zmniejszyła by ilość rejestracji z 100 do 20 na miesiąc :icon_biggrin: Ja płakać nie zamierzam. Quote Link to post Share on other sites
Atrapa - Zwiadowcy Posted October 28, 2014 Author Report Share Posted October 28, 2014 Jestem z Podkarpacia taka mała miejscowość Bojanów. A strzelać strzelamy się wszędzie gdzie jest jakieś fajne miejsce np: Budowa 6 domów nie ukończonych pustaki same albo w lesie dość duży i szeroki dół oprócz tego jest tam też ambona. I parę innych miejsc a co do tego czy brać aksu to też się zacząłem zastanawiać czy na pewno. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 AKMS nie AKSU przynajmniej AKMS pokazałeś w linku. Quote Link to post Share on other sites
Atrapa - Zwiadowcy Posted October 28, 2014 Author Report Share Posted October 28, 2014 Nie znam się za bardzo na tym więc sorry ale masz rację lepiej by było gdyby miał szyny montażowe i stałą bądź składaną kolbę. Choć w sumie dla mnie wystarczył by tylko przyrząd celowniczy jakiś i tyle. Quote Link to post Share on other sites
zbyt Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 a temat nie był o tym, żeby nie było ak ? :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
Atrapa - Zwiadowcy Posted October 28, 2014 Author Report Share Posted October 28, 2014 No był ale zeszło na to że ja jestem ten głupi i ak będzi :) . Quote Link to post Share on other sites
arend Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Eeeeeech ci ćwierćpiśmienni. Quote Link to post Share on other sites
burbus Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 Do 500zł to pomyśl nad tym ... lub ... Czemu nie chcesz tego co koledzy. Oni dobre repliki biorą. Przecież napisał że nie chce kałacha. Może jakieś MP5, UMP, P90 albo m14? Quote Link to post Share on other sites
Atrapa - Zwiadowcy Posted November 12, 2014 Author Report Share Posted November 12, 2014 Szczerze już wybrałem sig 552 od jg zbieram się do kupna Ostatnie ostrzeżenie. Jeszcze jeden post napisany w ten sposób a zamknę temat. Buniek92 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts