Majster2k Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Witam, czy replika karabinka DG04B jest mało awaryjna? Czy wgl jest jakiś sens sięgać po tak tanie m4? Quote Link to post Share on other sites
daro22 Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Nie kupuj emek od dragona. Za tą cene masz lepsze repliki. Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Miałem nieprzyjemność użytkować krótki czas. Awaryjna i łamliwa. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Panie Majster, dostosuj się Pan do regulaminu albo zamknę temat! Quote Link to post Share on other sites
burbus Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Plastik na zewnątrz i w środku. Za tą cenę możesz kupić CM.028 po promocji: http://www.taiwangun.com/cm-028 Przynajmniej części wewnętrzne są z metalu. Replika dobra i mało awaryjna. A jak już musisz mieć M-kę to dozbieraj trochę kasy na CM.007: http://www.taiwangun.com/cm-007-ris-full-metal-cm Quote Link to post Share on other sites
daro22 Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Żartujesz? Mki cymy to kompletny szajs. Jako, że jesteś nowy na forum nie doradzaj innym, zamiast cymy lepiej dozbierać i kupić jakiegoś kałacha z boyi. Najtańszy model to RK-01. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 @burbus Dragon ma jak najbardziej metalowy GB, inaczej trudno, że chociaż przez pół Hicapa zestawowego Nie, żeby była to dobra replika , ale nie pisz głupot. Daro22 Przesada, że cymeczki to zło wcielone, cyma 28 strzela przyzwoicie przez jakiś czas , zewnętrznie straszy wyglądem (wercje C i U nawet przyzwoicie wyglądają głownie dzięki jednoliciej czarnej farbie) Nie ma co jej od razu demonizować. Owszem jest nieopłacalna, kiedy można za niewiele więcej kupić stalowe Boyce (RK-01) czy full metalowe cymy (cm.035). Cyma robi naprawdę przyzwoite repliki jak na pieniądze za jakie je sprzedają. W kategorii budżetowych stalowych kałachów ma za konkurencje jedynie Boyia z którym wygrywa bebechami, a przegrywa skorupką. W kategorii AEP-ów jest bezkonkurencyjna. MP-5 też wypada co najmniej przyzwoicie. EMki owszem całkiem blado na tle konkurencji (ale strzelają). Majster2k Dobra replika za jak najmniejsze pieniądze wyklucza eMki z równania. Najtaniej,a najprzyzwoiciej to RK-01 z drobnym tuningiem (to bym polecił), a poza tym są jeszcze MP5 Galaxy (niezłe niektórzy szaleją na ich punkcie, giety JG (obecnie grzeszą najbardziej przestarzała budową zewnętrzną, giety Boyia (nie rzucał bym się na nią). Daro22 Sorry największe nie zobaczyłem, że piszesz o Emkach cymy, myślałem, że piszesz o cymach ogólnie... Quote Link to post Share on other sites
burbus Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Daro22 A poprzesz czymś swoją wypowiedź? Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Na przykład tematem ma forum? Jest tam wiele opinii o pękającym body i źle spasowanym body. Jeden egzemplarz widziałem na własne oczy i nie zrobił na mnie pozytywnego wrażenia. Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Daro22 A poprzesz czymś swoją wypowiedź? To ja to zrobię za niego... Praktycznie w każdym egzemplarzu pęka body, dokładnie to na uszach łączących obydwie połówki. Dziękuje tyle w temacie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts