TECHNIK123 Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Witam Państwa. Zamierzam się na glocka 17 Meistra, ale niestety wszystkie opinie o nim są bardzo stare i mało precyzyjne. Chciałem zapytać jakie jest jego wykonanie? Czy cechuje go raczej wytzymałość i bezawaryjność? Oraz czy pasuje do kabur Imi i fobusa? Jednym słowem czy jest wart zakupu? Chcialem się też dowiedzieć gdzie go moge dostać? Na stronie asiaairsoft.com jest za 75 dolców i pisze, że darmowa dostawa na świecie. Ktoś może wie coś o tej stronie? Z góry dziękuję za pomoc. Bartek. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Zależy o której generacji mówimy. Ta najnowsza jest świetna, ma pełne oznaczenia, metalowy zamek, system ™. Ale jest niedstępna w Polsce. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Meister chyba nigdy nie był dostępny w Polsce poza importem celowym. Mam dwie sztuki poprzedniej generacji i jestem zadowolony (fakt że z nich zostały już szkielety tylko bo reszta została wymieniona na markowe części). Generacja jeszcze wcześniejsza mała problemy ze sprężynami zbijaka zaworu. Moim zdaniem dużo sensowniej ściągnąć Meistera niż kupować Army, WE a nawet KWA. Quote Link to post Share on other sites
polskiniko Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 (edited) Orientuje się ktoś, czy ta wersja z asiaairsoft to najnowsza generacja? link EDIT. Poprawienie odnośnika. Edited November 2, 2014 by polskiniko Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Wg filmiku tak. Quote Link to post Share on other sites
TECHNIK123 Posted November 3, 2014 Author Report Share Posted November 3, 2014 a czy ktoś może miał styczność z tą stronką? Wie jak się tam zamawia, czy jest bezpiecznie i jak z wysyłką? Mówicie że Meister daje rade i nawet w stoku wytrzyma chwile? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Owszem miał, ale nie pomagam analfabetom. Quote Link to post Share on other sites
TECHNIK123 Posted November 3, 2014 Author Report Share Posted November 3, 2014 Ok. Dziękuję za pomoc kolego :-) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Proszę, odpowiedź wyżej traktuj jako pierwsze ostrzeżenie za łamanie regulaminu forum. Zapłacić możesz kartą kredytową lub PayPalem. Nie fałszują DWC, W zależności od wybranego rodzaju transportu dostawa do polskiego obszaru celnego od dni pięciu (roboczych) do trzech tygodni. Quote Link to post Share on other sites
TECHNIK123 Posted November 6, 2014 Author Report Share Posted November 6, 2014 Ok. Postaram się poprawić. Czy faktycznie wysyłka jest darmowa, tak jak pisze na ich stronie? Quote Link to post Share on other sites
buli313 Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Przesyłka jest darmowa zamówiłem kilka dni temu glocka 17, kolega go ma i strzela świetnie powiedziałbym, że lepiej niż kwa. Quote Link to post Share on other sites
TECHNIK123 Posted November 6, 2014 Author Report Share Posted November 6, 2014 A czy udało Ci się ominąć podatek? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Nie licz na to. Jak jesteś z południa, to twoja przesyłka pójdzie przez WER ZABRZE. Tam wszystkie paczki clą i vatują. Quote Link to post Share on other sites
buli313 Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 (edited) Od ponad roku zamawiamy z kolegą z Aliexpress i do tej pory vatu i cła nie było, dwa miesiące temu kolega zamawiał glocka Meistra z Asiaairsoft i też obyło się bez vatu i cła, także chyba jednak nie wszystkie przesyłki clą i vatują, jak będzie dalej to zobaczę niebawem bo sklep już wysłał paczkę. Edited November 6, 2014 by buli313 Quote Link to post Share on other sites
artstarling Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 @buli313 Dostalem niedawno Meistera g17 zamowionego z Asiaairsoft. [Meister] Metal Slide Duel Tone CLOCK G17 GBB Pistol [OD] Powiem krotko replika nie dziala za dobrze. Z ledwoscia wystrzeli 10 kulek, magazynek "lata" a zamek ma bardzo duze opory. Po wystrzeleniu ostatniej kulki zamek nie blokuje sie. Mysle ze dostalem jakos trefna wersje. Replika przyszla w kopercie bez pudelka, zawinieta tylko w folie babelkowa. Quote Link to post Share on other sites
buli313 Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Mój glock działa całkiem nieźle, wymieniłem gumkę hu i uszczelniłem magazynek bo usiekał gaz a właściwie tylko dokręciłem śrubki. Sprawdź czy replika jest nasmarowana kolega miał podobnie, wystarczyło psiknąć sylikonem. Mój też przyszedł w kopercie bez pudełka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts