rasta97 Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Witam po 2 letniej przerwie od asg muszę kupić nową baterię do mojej cymy 040 z wiadomych przyczyn, Interesują mnie baterie 9,6v, wczesniej uzywałem firefoxa i byłem zadwolony ale widze że nie ma go w ofercie, więc co moglibyście mi polecić? Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 NiMH to syf. Skeśl to bezpowrotnie i szukaj LiPo. Quote Link to post Share on other sites
polskiniko Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Tym bardziej, że zima za rogiem ;) Quote Link to post Share on other sites
rasta97 Posted November 10, 2014 Author Report Share Posted November 10, 2014 Tak z tym że do lipoli będę potrzebował ładowarki, a nie mam póki co tyle siana, a tego najtańszego gówna nie chcę brać. Firefox mnie zadowalał w zupełności ale teraz nigdzie nie mogę go znaleźć ; / Quote Link to post Share on other sites
Marcin_Modzel Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 http://abc-rc.pl/ladowarka-IMAX-B3 Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Na GFie są tanie ładowarki (jedna od Redoxa, a druga od GFC). Ta od Redoxa została mi polecona przez użytkownika u którego już jakiś czas ładowała i był zadowolony. U mnie też już troche działa i nie narzekam. Za koszt niecałych stu złotych można mieć już całkiem fajnego LiPolka i ładowarkę. Po przesiadce na LiPo jeszcze ani razu nie martwiłem się tym, że batka mi się rozładuje w trakcie strzelanki nie mówiąc już o faktycznym rozładowaniu (co przy korzystaniu z NiMHa było normalne). Quote Link to post Share on other sites
rasta97 Posted November 10, 2014 Author Report Share Posted November 10, 2014 A ta cyma na stocku uciągnie lipo 11.1v? Jest przesmarowane wszystko nowym smarem itp. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts