OGLocDogg Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Cześć, założyłem tutaj konto tylko z tego względu, że utknąłem i chciałbym prosić kogoś doświadczonego o pomoc, a nie chciałbym wydawać niepotrzebnie pieniędzy, bo to odkryć samemu. Przeczytałem na forum różne wpisy, ale brak konkretów. Posiadam: silnik SHS High Torque (długi) baterię LiPo 11,1V 35C sprężynę SP150, poźniej ewentualnie max. SP170 gearbox V2 I teraz jakie zębatki powinienem założyć, by ROF nie był bagatelnie duży, ale i rekacja na spust była szybka (głównie SEMI, lecz nie omieszkam nacisnąć AUTO)? Czy TYLKO zębatki 32:1 potrzebują tłoka ze zwęzonymi zębami, czy może i te 300:100 lub 200:100? Z góry dzięki za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Typuję 100:300. Tłok normalny. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Z Lonexa masz jeszcze zębatki 27:1 i nie potrzebujesz tłoka z zwężanymi zębami :teeth: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts