ainsiw21 Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Siemanko , jestem nowy na forum jak i zaczynam zabawę w ASG i mam do was pytanie którą replikę wybrać z tych 3 : -SA-B02 OD SPECNA ARMS -CM 007 OD CYMY -M4 RIS OD P&J Możecie mi też doradzić inna replikę do 700 zł Max .Z góry dzięki za pomoc . Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Albo specna albo p&j. Specna jest bardziej estetycznie wykonana i ma system szybkiej wymiany sprężyny a p&j ma lepsze bebechy i jest zrobiony z lepszego znalu. Pomyśl też o ak Boyia. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 ma system szybkiej wymiany sprężyny Weś ić z tym kłamstwem gzie indziej :hahaha: Jeśli chcesz emke w takiej kwocie to opcje masz dwie. 1. Chcesz strzelać od razu po kupnie repliki, nie interesuje Cię zabawa tuningi - bierzesz PJ 2. Chcesz fajną bazę do tuningu i bardziej przyszłościową replikę, do tego nie masz zamiaru używać tego od razu (wymaga poprawek) - bierzesz Specne Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 MrMCET nie jesteś przypadkiem trochę za bardzo zwichrowany po piątkowej imprezie? Specna od zawsze ma system ,,szybkiej,, wymiany sprężyny... Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 ,,szybkiej,, Teraz się zgodzę. Zwichrowane to ja miałem łapy po kilkukrotnym rozkręcaniu 90% tego co musiałbym rozkręcić bez tego systemu. Jestem prawie pewien, że świerzak poległby przy tej wymianie. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 @Kopcik czytam Twoje posty i dochodzę do wniosku, że nie wiesz do końca o czym mówisz. Specna ma system wymiany sprężyny bez rozkręcania GB. Określenie go szybkim systemem to nieporozumienie. @ainsiw21 Specjalnie dla takich jak Ty istnieją poradniki które znajdziesz w podpiętych tematach w tym dziale. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 @Buniek92 Dla mnie jak by to wolna wymiana nie była, a w specnie w zależności od pinów to około 2-5 minut, funkcjonuje nazwa szybkiej wymiany. Jeżeli nie wiąże się to z rozkręcaniem GB jest to "szybka" wymiana. A na jakiś targach na stoisku GF pokazywano specny w których sprężynę będzie się wymieniało po zdjęciu prowadnicy kolby. Quote Link to post Share on other sites
ainsiw21 Posted November 22, 2014 Author Report Share Posted November 22, 2014 Proszę o odpowiadanie na temat . Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 ainsiw21 Nie licz na to, że dostaniesz wszystko na tacy! Gdybyś przeczytał regulamin to byś wiedział, że wymagamy minimum własnego zaangażowania. Quote Link to post Share on other sites
ainsiw21 Posted November 22, 2014 Author Report Share Posted November 22, 2014 Na nic nie liczę Poprostu jak macie się sprzeczac i gadać nie na temat to. Dziękuję Quote Link to post Share on other sites
Krasax Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Mozesz tez wybrać g36 jg i zawsze ci zostanie troche kasy jak sie okaze ze trzeba cos dokupic. Chyba ze ci sie giety nie podobaja :p Quote Link to post Share on other sites
ainsiw21 Posted November 23, 2014 Author Report Share Posted November 23, 2014 Do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
benek1978pl Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 Buniek92 włąśnie przez takich mądrusiów się g.. dowiadujemy. chciałbym zobaczyć twoje pierwsze posty czy tez inne pytania do kolegów jak nie mialeś zielonego pojęcia o ASG. Jak możesz pomóc to zrób to a jak nie to po co te nic niewnoszące odpowiedzi. dopisz jeszcze zeby se w googlach poszukał :hahaha: sie czasami zastanawiam po co te fora sa Odświeżyłeś temat po ponad miesiącu by mi naubliżać? Gratulacje. Polecam lekturę regulaminu działu. Buniek92 Quote Link to post Share on other sites
Rumcajs5 Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 Oczywiście, że Specna ma system "szybkiej wymiany sprężyny", który jest naprawdę ekspresowy, więc nie siejcie tu fermentu, iż coś takiego nie ma prawa bytu. Tutaj linki: http://gunfire.pl/product-pol-1152203990-Replika-karabinka-SA-A01-V2-Special-Edition-.html Tyle, że w tej cenie można sobie kupić EA. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts