Asggorzow Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Postanowiłem bardziej zaangarzować się w ASG oraz zakupić profesjonalną replikę. Niestety o takowych nie mam żadnego pojęcia. Mógłby mi ktoś doradzić co do zakupu jakiejś repliczki z serii M-ek lub scar-ów. Plusem będzie kolor tan lub oliwka. Replika powinna być przystosowana do tuningu (sprężyna do 460 fps).Przydałyby się również okładziny RIS. Ważne jest dobre wykonanie repliki (stal) oraz dostępność części zamiennych. Z góry dziękuję za poświęcony czas. Nie lubię gdy bateria znajduje się w kolbie (jak tutaj http://gunfire.pl/pr...6-R8-L-tan.html ) Miałem już m4a1 ris P&J, CM.028 oraz CM.045 ale czas przeżucić się na coś lepszego :icon_biggrin: Replika do 1600 zł Link to post Share on other sites
infektius Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Jak miałeś już jakieś repliki, to nie jesteś zielony w tym temacie. Ten dział nie jest dla ciebie. Zbierz się w sobie i poszukaj na forum w dziale replik 1 czy 2giej klasy. Żeby nie było, że nie pomogłem. to napiszę tylko seria eMkowa od KWA. Link to post Share on other sites
bambus91 Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Może jakieś KWA albo G&G? W takiej to lepiej np wymieńć lufę na precyzyjną, np. jakiś prometheus + jakieś dobre lipo 8,4V i dobre kulasy jak G&G albo Madbull. Link to post Share on other sites
JunglerMan Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Nie ma LiPo 8,4V. Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Zamiast zakładać multikonto i łamać regulamin działu wystarczyło chociaż cokolwiek poczytać i wtedy założyć temat w odpowiednim dziale. Link to post Share on other sites
Recommended Posts