Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Gdyby ktoś jeszcze chciał kupić gumkę G&G, to moja przestroga. 3szt jedna po drugiej wyglądają w środku tak:

61de4fe25767.jpg

d4aaf0befb20.jpg

Proszę zwrócić uwagę na wzgórek do podkręcania kulek.

Jest źle odlany, przez co ściąga kulki w lewo, nie ważne jak ustawimy hopa lub przekręcimy lufę.

• 3 weeks later...

Żadne podróbki. Brałem ze 3 w gunfire, który jest oficjalnym dystrybutorem g&g. Wszystkie są o kant dupy. Żadna z nich nie podkręca prawidłowo kulek.

Poza tym brałem z azteko, i bodajże jakiegoś sklepu allegro. Problemy identyczne, albo leciały w kosmos albo w ogóle. Repliki były złożone prawidłowo, przetestowane pierdylion dystanserów. Na systemce problemów brak, pełen płynny zakres regulacji.

Jak mogły do Gunfire trafić podróby skoro zamawia od oficjalnego dystrybutora z zagranicy? Ja już rok temu miałem z nią problemy nie podkręcała i blokowała kulasy na stok gumce ładnie chodziło więc guma nie tak. :icon_smile:

Aktualnie spodobały mi się gumki fiolet Promyka, SHS niebieski oraz MB niebieski ale co do tej 2 jeszcze muszę dokładniej przetestować.

Edited by Rikardo015

że na chwile obecną zielone g2 nadają się... na r-hopa jedynie.

Niestety nie, gdyż kołnierz też bywa źle odlany.

Aktualnie spodobały mi się gumki fiolet Promyka, SHS niebieski oraz MB niebieski ale co do tej 2 jeszcze muszę dokładniej przetestować.

Napisz jak możesz coś więcej o tym SHSie w stosownym temacie, bo cenowo jest całkiem ciekawy.