wilq1979 Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Chciałbym Wam przedstawić propozycję: Czy chcielibyście zmodyfikować swoje mundury? A może Wasze kamizelki wymagają naprawy czy też modyfikacji? Marzycie o usprawnieni czegoś w swoim szpeju? To czytajcie dalej. Organizuje spotkanie z zawodową krawcową i scenografką zarazem w oparciu o profesjonalne maszyny. Chcę zmodyfikować swój szpej i mundur. W spotkaniu będzie brało udział kilka osób i nadal są wolne miejsca. Jeżeli w długie zimowe wieczory chcecie lepiej przygotować się do nowego sezonu! A oto garść informacji: Spotkanie będzie trwało 1,5 godziny; Lokalizacja to Poznań, ulica Jackowskiego 38/3 w pracowni (jest kuchnia, łazienka i dwa ogromne pokoje do pracy); Materiały przynosimy własne; Jeżeli materiały są twarde czy też modyfikacje mają objąc nietypowe miejsca szpeju, to proszę o wcześniejszy kontakt - chcemy się upewnić, czy maszyny będą to w stanie obsłużyć. Ilość wolnych miejsc: 6 Płatność - 30 zł/ osoba, gotówka. Agnieszka ze swojej strony zapewnia profesjonalne doradztwo, nadzór, dostęp do maszyn do szycia i związanej z nimi infrastruktury. Proponowane terminy: wtorek lub środa o 20:00 piątek od 18:00. Powyższe terminy mogą ulec zmianie o czym będę zawczasu informował. Adres strony Agnieszki: http://agoo.pl/warsztaty-agoo Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Czy to oznacza, że osoba zainteresowana będzie sama to robiała, tyle że pod nadzorem? Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted December 2, 2014 Author Report Share Posted December 2, 2014 Dokładnie tak. Wcześniej można skonsultować swoje plany. Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 Haha już widzę jak Maciek siedzi i dłubie przy maszynie... :D Za chwilę karabin zamieni na szydełka ;) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 Naiwnie myślałem, że poprostu przyniosą i opowiem czego oczekuję.. :P Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted December 3, 2014 Author Report Share Posted December 3, 2014 Jeden lubi grzebać w replice a drugi modyfikować swój szpej i ubranie. M drużynie mamy konkretne potrzeby i chcemy zmodyfikować kamizelki i ubrania. Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Normalnie kółko krawieckie :icon_mrgreen: Pamiętajcie o chustach na głowę :hahaha: Pozdr, Bosman Quote Link to post Share on other sites
Ślepy68 Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Warsztaty są przeznaczone dla osób, które coś już umieją. Niestety, ja się do nich nie zaliczam. Szkoda czasu Pani Agnieszki na uczenie mnie podstaw. Gdybym coś potrafił na pewno skorzystałbym z takiego airsoftowego kółka krawieckiego, zwłaszcza że dogadałbym się lepiej niż z "cywilną" krawcową lub krawcem. Chusta (bandana) zupełnie by mi nie przeszkadzała. Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted December 7, 2014 Author Report Share Posted December 7, 2014 Warsztaty są przeznaczone dla osób które nic nie umieją. Po to jest doświadczona osoba, by Ci pomóc. Mówimy tu o modyfikacjach, poprawkach itp. Po jednym spotkaniu już coś się będzie umieć. Udział jest płatny więc niczyj czasu się nie marnuje. Quote Link to post Share on other sites
Ślepy68 Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Potrzebuję nietypowego pokrowca na kask, a uszyć coś takiego nie nauczę się w godzinę. Uwierz mi - nie widziałeś jak obrąbiłem chusteczkę na zetpetach. Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted December 8, 2014 Author Report Share Posted December 8, 2014 Tu jest szycie maszynowe, więc idzie szybciej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts