AREK99999 Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Witam Mam na stanie kamizelkę wz.988/MON(ale proszę nie hejtować że g*wno albo coś) i do pasa gdzie oryginalnie są kieszenie na opatrunek i granaty to chcę wstawić zamiast tego kieszeń cargo z miwo. Ale problem że pas przy tej kamizelce nie jest w molle i mam pomysł żeby przymocować go paskami materiału albo paskami do łączenia kabli. I czy to zda egzamin jak myślicie? Quote Link to post Share on other sites
wally Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 kieszeń cargo ma z tyłu naszyte pionowe paski mocowania. Po prostu pas główny przełóż pod paskami i same paski przepleć przez przelotki, wszystko powinno się trzymać. Quote Link to post Share on other sites
AREK99999 Posted December 7, 2014 Author Report Share Posted December 7, 2014 Dobra ale na zdjęciach zamieszczonych prze sklep nie widze tych pasków.(Jakby co to jeszcze nie miałem nic w systemie molle) Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Bo na zdjęciach nie ma ujęcia z tyłu. Quote Link to post Share on other sites
AREK99999 Posted December 8, 2014 Author Report Share Posted December 8, 2014 OK temat do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts