Ramirez2000l9 Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 (edited) Witam serdecznie, już niedługo zamierzam się wybrać na strzelankę więc robię przegląd repliki i... no cóż gdy spojrzałem do gniazda magazynka ujrzałem takie paskudne pęknięcie :icon_eek: http://www.fotosik.p...34cfd3dd91.html , które znika gdy sprężyna się naciąga(znaczy podczas naciągania sprężyny cała lufa wewnętrzna cofa się o jakieś 2mm) lub gdy wcisnę lufę wewnętrzną.Nie wiem,wydaje mi się że to powoduje dużą nieszczelność i utratę mocy nie wiecie może jak temu zaradzić :icon_question: :icon_cry: Dodam ,że replika jest stockowa i nigdy mi nie upadła.HELP Pozdrawiam :icon_razz: Edited December 8, 2014 by Ramirez2000l9 Quote Link to post Share on other sites
Radnor Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 proponuję kupić nowe body albo sie pobawić trochę z klejem na gorąco. trochę pracy z tym będziesz miał. Jak chcesz kupić body do jg to pisz na pw oddam tanio :P Quote Link to post Share on other sites
Ramirez2000l9 Posted December 8, 2014 Author Report Share Posted December 8, 2014 Chyba pogrzebę klejem na gorąco bo z kasą licho taki tam "wiejski tuning" ;) Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Dobrze widzę, że pęknięcie przechodzi przez plombę?... Quote Link to post Share on other sites
UberSoldier Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Ja tam widzę urwane czoło gearboxa - szkielet do wymiany. Quote Link to post Share on other sites
Ramirez2000l9 Posted December 8, 2014 Author Report Share Posted December 8, 2014 (edited) Tak przez plombę ale replika już dawno po gwarancji,też myślałem że coś ze szkieletem :( Może rozkręcę tę chiniznę i zobaczę czy czoło urwane... Edited December 8, 2014 by Ramirez2000l9 Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Gb do wymiany, na bank. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Dokładnie. Klejem na gorąco nic tam nie zdziałasz. Quote Link to post Share on other sites
Ramirez2000l9 Posted December 12, 2014 Author Report Share Posted December 12, 2014 No,replika rozłożona, tak jak twierdził UberSoldier czoło gearboxa jest roztrzaskane (nie wiem czy się cieszyć że wiem co jest czy płakać że szkielet XD)ale teraz kupie części i wymienię,przy okazji odrazu jakiś mały tuning(gumeczka,teflonfix i nowe łożyska) no i będę śmigał. Wielkie dzięki za pomoc! :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts