Flecktarn Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 (edited) Witam, z góry przepraszam za kolejny założony temat, ale nigdzie nie mogłem znaleźć dokładnej odpowiedzi. Mam z tą repliką problem za problemem, kiedy wyeliminuje jeden pojawia się kolejny. Teraz po założeniu nowej gumki (Zielona była poszarpana) replika fajnie strzela, nie ma pustych strzałów ( początkowo parę zacinek, teraz wszystko gra), rof jak szalony. Problem polega na tym że wali na 20m lobem :( Z bliska wydaje się mieć dobrą moc( przebija 2 warstwy kartonu, wgniotło manierkę metalową ) ale zasięg już strasznie ssie. Co tu robić ? Dodam jeszcze że wymieniałem popychacz bo pękł oraz dyszę, sprawdziłem szczelność tłok-dysza (wszystko gra), robiłem test papierka, też wszystko gra. Edited December 9, 2014 by Flecktarn Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Najlepiej zrób pomiar fps. Quote Link to post Share on other sites
Flecktarn Posted December 9, 2014 Author Report Share Posted December 9, 2014 Nie posiadam chrono. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 A dystanser włożyłeś? Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Napisał że 20m lobem więc możemy wnioskować że tak. Quote Link to post Share on other sites
JarekPN Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Mam z tą repliką problem za problemem Taka sugestia : Może jednak warto napisać - jaka to "ta" replika. Bo pewnie nie każdy czytał wszystkie Twoje poprzednie tematy ;) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Jak replika po zmianie gumki są problemy to tu bym szukał przyczyny-może się podwinęła? Może coś z dystanserem. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Jak się dystanser obróci tak, że stoi na sztorc (nie tak = , a tak || ) to nawet przy zerowym ustawieniu hopka gumka jest "obniżona". Jeśli jest mocno "wciśnięta" to może blokować kulki. W innym temacie Flecktarn pisał, że jest to M4. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts