karkow97 Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 2 lata temu kupiłem replikę GFC Hk416 używkę (rok) i dostałem z nią dwa akumulatory. Jeden był fabryczny (SHUANGBAO 8,4) a drugi to właśnie ten tajemniczy bo nie ma całej nalepki. Co to za firma i jaką może mieć pojemnosć? LINK : http://images66.fotosik.pl/461/fbd8c31fd86838c1.jpg Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Akumulator jak widać brandowany przez ASG. Jak go rozbierzesz, to pewnie zobaczysz oznaczenia jaką w teorii miał fabryczną pojemność.Żeby się dowiedzieć jaką ma obecnie to musiałbyś go podłączyć pod ładowarkę mikroprocesorową. Jeśli leżał rok nie ładowany to pewnie jest już do wyrzucenia. Quote Link to post Share on other sites
hindus Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Firma to Action Sport Games. Quote Link to post Share on other sites
karkow97 Posted December 18, 2014 Author Report Share Posted December 18, 2014 Akumulator jak widać brandowany przez ASG. Jak go rozbierzesz, to pewnie zobaczysz oznaczenia jaką w teorii miał fabryczną pojemność.Żeby się dowiedzieć jaką ma obecnie to musiałbyś go podłączyć pod ładowarkę mikroprocesorową. Jeśli leżał rok nie ładowany to pewnie jest już do wyrzucenia. Ładowałem je co jakiś czas i używałem repliki do postrzelania w ogrodzie żeby sie "nie zastała" bo grupa ASG się rozpadła i teraz szukam informalcji o tym co mam bo chcę ją sprzedać bo szkoda mi jej bo sporo w nią włożyłem i ogólnie byłem i jestem z niech epicko zadowolony. http://www.nokaut.pl/w-sklepie/ecf34a2b724f483d4da2daace103bd06/9311/20289/130897/ to chyba to?? Quote Link to post Share on other sites
echelon_ Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Grzechem byłoby sprzedawać tę batkę za wiecej niż piwo lub dwa. Quote Link to post Share on other sites
karkow97 Posted December 18, 2014 Author Report Share Posted December 18, 2014 Nie no ja sprzedam całość z całym szpermelem i wgl bo już nie ma strzelanek a szkoda mi Hk żeby leżało w pokrowcu za drzwiami :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts