krasnoludka Posted December 22, 2014 Author Report Share Posted December 22, 2014 Jak wyżej? Przecież to jest otwarte forum i co to znaczy że nie mogę spytać co mam kupić? Moderator mnie poucza jam mam wychowywać swoje dziecko i co z nim robić. Jak widać z postu napisanego przez Lecha zainteresowanie ASG wśród dzieci jest duże i sam napisał, że zaczynał mając 10 lat. Dziecko jest również zuchem jeśli moderatora to interesuje. To że moderatorowi nikt nie kupił pistoletu jak miał 10 lat to nie znaczy że mas się na innych wyżywać. Dzieciak uczestniczy w strzelankach organizowanych przez profesjonalistów i nie widzę w tym nic złego. Proszę o przywrócenie mojego tematu, bo chciałam podziękować za rady Link to post Share on other sites
ColtS Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 (edited) Sam jestem moderatorem pewnego większego forum i przyznam, że tutaj "moderator" zachował się co najmniej dziwnie.... Tak jakby zamknął temat, bo miał takiego focha. I koniec :icon_wink: Edited December 22, 2014 by ColtS Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 I co zrobisz? Nic nie zrobisz. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Napiszę raz jeszcze czemu zamknąłem temat: Airsoft to nie jest hobby dla 10 latka. To zabawa dla "ciut" większych chłopców. Proponuję też zapoznać się z regulaminem działu, a zwłaszcza z fragmentem: Tematy niespełniające założeń Regulaminu, lub nie pasujące do tematyki działu będą zamykane lub przenoszone - w zależności od uznania i decyzji moderatorów działu. W razie jakichkolwiek zastrzeżeń co do mojej pracy proszę o kontakt z administracją forum. Dyskusję uznaję za skończoną. Link to post Share on other sites
krasnoludka Posted December 22, 2014 Author Report Share Posted December 22, 2014 No nic nie zrobię. Chciałabym bardzo podziękować Panom, którzy pomogli mi w moim zamkniętym wątku. I bardzo się cieszę, że jest Lechu. który sam miał 10 lat kiedy zaczynał przygodę z ASG i nie widzi we mnie psychopatki czy wariatki i jako jedyny nie wyraził się, że mój wątek to ściema. Bardzo Wam za pomoc dziękuję Link to post Share on other sites
Recommended Posts