CleaneRSBS Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Zdecydowałem się na buty Desert Elite. Wczoraj miałem też przyjemność ich przetestowania podczas skoku. Buty w porównaniu do brytyjskich assaultów lepiej trzymają nogę i są sztywniejsze. Nie wiem czy tak będzie w przyszłości jak się rozchodzą. Wylądowałem na polu w 20 cm wodzie/błocie ale butów nic się nie dostało. Koledzy, którzy wcześniej tego dnia skakali mieli niezły ubaw widząc moje nowe buty w samolocie;) Sent from my SM-G900F using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted April 14, 2015 Author Report Share Posted April 14, 2015 Właśnie doszły do mnie piaskowe Lowa Zephyr bez gore. Czadowe buty. Jakieś wskazówki odnośnie użytkowania? Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 http://www.lowaboots.com/leathercare/ Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted April 15, 2015 Author Report Share Posted April 15, 2015 A jakie skarpety byłyby najlepsze? Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Smarwool hiking (light albo medium). Quote Link to post Share on other sites
CleaneRSBS Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Ja używam brytyjskich: Desert Socks MOD Issue Combat Coolmax. Bardzo wygodne, polecam. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted May 3, 2015 Author Report Share Posted May 3, 2015 Póki co używałem ich z klasycznymi skarpetkami do biegania. Nadal jestem zadowolony :) Zastanawiam się, czy by nie zrobić recenzji, którą wrzucę na główną Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Zachęcamy do nadsyłania recenzji, testów, opisów, sprawozdań na adres news@wmasg.pl Zweryfikujemy tekst i o ile nic nie będzie stało na przeszkodzie, to zostanie wrzucony do zasobów Wmasgowych wraz z podaniem autora by ociekał wiecznym splendorem 8-) Quote Link to post Share on other sites
greeg1982 Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Gratuluję nabytków, sam przymierzam się do zakupu Desert Elite. Stąd pytanie do kolegi o dobór rozmiaru, jest on standardowy czy może zawyżony ? Noszę 43 adidaski stopa 275mm i biorę pod uwagę uk 9 co by był luz na odpowiednią skarpetke.. będzie ok czy kalosz ? :-) Quote Link to post Share on other sites
CleaneRSBS Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 Hej. Ja noszę 9-10 w zależności od firmy. Lowy wziąłem rozmiar 9.5UK (przymierzałem w sklepie zanim upolowałem), pasują świetnie nawet z wcześniej wymienioną skarpetą. Mój rozmiar stopy w mm: 283, Adidasy 10UK, North Face 9.5UK, brytyjskie assaulty 9L, Timberland 10UK. Ogólnie zauważyłem, że rozmiar podany w mm/cm około 285 zawsze mi odpowiada. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts