5iwy3551 Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 Witam! Postanowiłem się znowu zabawić w wojnę po lasach :) Do czego zmierzam, chciałbym abyśmy wspólnie wybrali replikę dla mnie do 800zł. Generalnie nie są to moje początki, bo miałem już dwie przygody z asg. Zawsze kończyło się tak samo... na sezon. Kupowałem i odsprzedawałem. Za pierwszym razem miałem AK-47 od CYMY, później M4 od CA, a teraz... no właśnie teraz chciałbym coś innego. Podoba mi się broń od H&K, zarówno G36 jak i HK416. Mimo to bardziej mi pasuję jednak HK416. Nie chciałbym już tych dwóch replik, które miałem. O HK416 trochę poczytałem na tym forum i nawet w podobnej kwocie polecacie HK416 od JG lub GFC. Spodobał mi się ten model http://allegro.pl/gfc-hk416-full-metal-mosfet-hk-416-sf-i4904148416.html Wiem, że teraz jest raczej nie sezon na ASG i czy w ogóle kupować teraz czy zaczekać do wiosny? Może to ma znaczenie, a może żadnego. Także, jeśli macie coś w tej kwocie ale nie M4 i AK-47 to proszę podrzucić link, uzasadnić czemu. Nie jest napalony na H&K, więc dlatego zakładam topic. Link to post Share on other sites
Kopcik Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 Za tą kwotę możesz dostać g36c od aresa. Lepsza markówka od chińczyka. Link to post Share on other sites
OFF Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 Miałeś już repliki, więc nie jesteś takim początkującym ;) Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts