ennui111 Posted December 29, 2014 Report Share Posted December 29, 2014 Szukam szyne ris do cm.022,prosze o linki lub propozycie sprzedaży.Zgury dziękuje. Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted December 29, 2014 Report Share Posted December 29, 2014 Daj se z tym spokój kolego. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted December 29, 2014 Report Share Posted December 29, 2014 Rozwinę wypowiedź Kaxardasa. Daj se spokój bo szkoda kasy - jeśli bawi Cie airsoft to nie ładuj forsy w tą replikę, a przyoszczędź i kup lepszą. Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted December 29, 2014 Report Share Posted December 29, 2014 Cymke 022 daj w prezencie młodszemu bratu czy kuzynowi, czy komuś tam... Zakup AGM003 polecam Quote Link to post Share on other sites
ennui111 Posted December 29, 2014 Author Report Share Posted December 29, 2014 Ale jednak planuje w przyszłości kupic też ak47,teraz zbieram części i przy okazji ztrzelam sobie na podwurku. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted December 29, 2014 Report Share Posted December 29, 2014 (edited) Ech... Okej, niechaj Ci będzie. Możesz iść kilkoma drogami: - orisowany chwyt przedni (taki jak np. w CM 028 A) - musisz znaleźć chwyt w systemie TM, miej na uwadze, że wtedy wszelka optyka będzie mocno oddalona od oka, a to nie wszystkim pasuje, EDYTUJ: prawdopodobnie w systemie TM - inne tanie Kałaszki Cymy (028 itp.) są w tym systemie więc liczę, że Twoja też, - jaskółka - czyli takie cudko jak "opisane" w tym temacie, ale jest ryzyko, że body Twojej repliki tego nie wytrzyma, - szyna nad dekiel (ale nie wiem czy u w Twojej replice takie coś można zamontować - nigdy się tematem nie interesowałem, ale wiem, że takie szyny są), - samoróbki - kawałek szyny ris możesz przykleić do dekla albo wypierdzielić szczerbinkę i tam wkleić kawałek deseczki do którego przykręcisz risa. Ps. Pisz poprawniej - "strzelam" i "na podwórku". Edited December 29, 2014 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Tomciaz Posted December 29, 2014 Report Share Posted December 29, 2014 Szyna nad dekiel jest chyba najbardziej sensowna. Przód przykręcić na chama do podstawy szczerbinki śrubą i nakrętką a tył... to tu już trzeba się nagimnastykować, nawiercić kolbę za zatrzaskiem, dać parę podkładek i znowu skręcić jakąś M4 lub M5 z mutrą... Ale całość będzie sztywniejsza co stanowi wartość dodaną w tym przypadku. Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted December 29, 2014 Report Share Posted December 29, 2014 to lepiej odkładaj na tego przyszłego kalacha, serio. Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Przecież autor tekstu ma albo 10 lat, albo jest miernym trollem. Quote Link to post Share on other sites
ennui111 Posted January 20, 2015 Author Report Share Posted January 20, 2015 "Mordecai" trafiłeś mam 10 lat. :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 "Mordecai" trafiłeś mam 10 lat. :icon_biggrin: A strzelasz w ogródku pod opieką rodziców czy sam? Quote Link to post Share on other sites
jarekfn Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Najpierw popraw ortografie, albo pisz przez worda :) Następnie poczytaj o replikach, jest tego naprawdę dużo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts