SikorPL Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Nabyłem właśnie sprzęt, który miał być w stanie idealnym ale mam wątpliwości co do stanu zamka. Replika ma zamontowany akcesoryjny zamek metalowy na którym widać wyraźne znaki zużycia w 2 miejscach. Podpowiedzcie pls czy olać czy reklamować. Quote Link to post Share on other sites
SikorPL Posted January 5, 2015 Author Report Share Posted January 5, 2015 Help, gaziaki to dla mnie czarna magia. Poniżej zamieszczam mądrzejsze zdjęcia. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Jak Ci się wizualnie nie podoba, to reklamuj. Jak nie przeszkadza, to zostaw. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 (edited) Powiedziałbym, że to jest naturalne dla tego modelu. Miałem w swojej to samo (no, o ile jest to faktycznie zamek od H.K, ale tak wygląda), w końcu doprowadziły te deformacje do tego, że gnat zaczął pluć gazem i nieodrzucać zamka do końca - przy strzelaniu bez lufy zewnętrznej, te problemy nie występowały. Koniec końców po próbach ze szlifowaniem wrzuciłem lufę od glocka plastikową, bez komory nabojowej, jako stabilizator lufy wewnętrznej. https://picasaweb.go...08/BerettaPx402 Ciekawe swoją drogą czy kupiłeś TM, czy ktoś Ci wcisnął H.K jako TM... I to co pokazujesz to lufa, nie zamek :P Edited January 5, 2015 by -Otto- Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Ciekawe swoją drogą czy kupiłeś TM, czy ktoś Ci wcisnął H.K jako TM... Też o tym pomyślałem, bo jakiś czas temu jakiś cebularz na facebooku chciał mi wciskąć HK mówiąc, że to TM z konwersją metalową.. Quote Link to post Share on other sites
SikorPL Posted January 5, 2015 Author Report Share Posted January 5, 2015 Otto, wielkie dzięki. Oczywiscie lufa zewnętrzna (pierwotnie wyglądało z zewnątrz na element zamka) :-o Cała beretka jest TM, mam tez zamek oryginalny/plastikowy TM. Producenta tego metalowego nie znam. Postaram się reklamować bo opis na aukcji aledrogo brzmiał "idealna" :-/ Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Sprawdź przy okazji wnętrze zamka, czy nie ma wyłamania tam. Jeśli jest, to kolejny gwóźdź do trumny "idealności" ;) Tu w tym miejscu przed dyszą przy oknie wylotowym. Quote Link to post Share on other sites
SikorPL Posted January 6, 2015 Author Report Share Posted January 6, 2015 U mnie w metalowym zamku wygląda to tak, więc chyba jest dobrze (w plastikowym żadnych śladów podobnych do Twojego): Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Ano wygląda na to że jest okej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts