Adam47 Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Witam Chciałbym się dowiedzieć w jaką baterie się zaopatrzyć, ponieważ moja erka ma przejść tuning docelowo 450-500fps. Przeczytałem kompendium, lecz w takiej sprawie poradzono, aby pytać się na forum. Użyte części: SP 130 guarder zestaw bore up dysza shs Muszę zmienić silnik, ponieważ tryb w stockowym nie wytrzymał, tak więc nie mogę schronować, jednak wszystko jest super szczelne, także myślę, że w osiągi powinny się mieścić w tym co założyłem. I tu moje pytanie czy bateria lipo 7.4 będzie wystarczająca czy powinienem zaopatrzyć się z 11.1? Dodam ze nie zależy mi na zwiększeniu RoFa, najlepiej gdyby został taki jaki jest w stocku. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Przy dobrym silniku dobre 7,4 styknie Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Jest jeszcze kwestia wydajności prądowej. Quote Link to post Share on other sites
Adam47 Posted January 9, 2015 Author Report Share Posted January 9, 2015 No Aktualnie poszukuję silnika cymy niebieskiego Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts